Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ALE Z WAS WYRODNE MATKI

Polecane posty

Gość gość

To co ja tu czytam woła o pomste do nieba. Jednej spadło dziecko no jak mozna nie pilnowac dzieka? Drugiej dzieci sie bija o komputer i ma patologie w domu agresywne zachowania gry z przemocą. Kolejna chce do porodu czekac na karetke... SZOK WY WYRODNE MATKI! Ja też jestem matką zapłodnienie nawet planowałam tak żeby dzieciątko było zdrowiutkie w odpowiednie dni mąż także musi mieć dużo plemników odpowiednio "wyposzczony" żeby bylo ich wiecej wieksza szansa na zdrowe dziecko jak można robic to codzien wtedy plemniki sa oslabione tak samo wiek po 30tcve to juz dziecko nie tak zdrowe. Karmienie TYLKO PIERSIĄ żadne krowie mleko potem jedzenie TYLKO DOMOWE dziecku trzeba sie poswiecic CAŁKOWICIE w 100000% nie ma już "ja" jest TYLKO ONO całe noce nie sypiałam CZUWAŁAm nad łóżeczkiem żeby się krzywda nie stała całe dnie stałam bawiłam sie pielegnowałam i robie to nadal moje dziecko NIGDY nie upadło tyo SKANDAL zeby dziecko upadło albo skads spadło JAK MOZNA DO TEGO SOPUSCIC oczywiscie dziecko musi umiec upadać ale wtedy trzeba podkładac specjalną MATĘ a na głowie KASK ochronny moje maleństwo ejst szczesliwe jedzenie z domowych uypraw a nie to co wy WYRODNE MATKII

Gość gość
Marne provvo :) pozdrawiam mody, które chyba mają za zadanie nabijać posty :) macie ode mnie jeden.

Gość gość
Jagoda to Ty?

Gość gość
20:51 o jakas jagoda czyli widac ze długo siedzisz na necie skoro juz wszystkich znasz NIEZŁA Z CIEBIE WYRODNA MATKa zamiast sie dzieckiem zajmowac to internet POLECAM PSYCHOLOGA

Gość gość
Nuuuudy. 1/10 Wysil się bardziej

hahaha pojawiła się tu matka z gatunku samowystarczalnych, nie musi spać, jeść, myć się, chodzić do toalety, żyje powietrzem i miłością do dziecka i jeszcze w między czasie gospodarstwo obrabia żeby mieć wszystko domowe bez kpowania w sklepie... autorko Tsk był by z Ciebie dumny

Gość gość
I sralas pewnie w majtki no bo jak dziecko zostawic.

Gość gość3
a kupki bierzesz do ręki, rozgniatasz, wąchasz i próbujesz aby wiedzieć czy wszystko ok :P

Gość gość
20:58 jesteś jedyną NIE WYRODNĄ MATKĄ na kafeterii! Dokładnie tak trzeba robić! Zawsze dokładnie niuchac i badać kupkusię rękami konsystencję zapach. Widze że wiesz o tym na pewno masz szczesliwe zadbane dziecko!

Gość gość
"trzeba sie poswiecic CAŁKOWICIE w 100000% " To co ty robisz na necie. Zasuwaj do dziecka i nasłuchuj czy oddycha bo może sie udusić!!!!!! Wyrodna matka z ciebie.

Gość gość
21:02 Tak ale dzieciątko akurat w tej chwili jest kangurowane przez mojego męża a ja was nawracam dbam tez o inne dzieci. DObra spadam plewić grządki ekologicznej marcheweczki. WY WYRODNE MATKI WY... TO WSZYSTKO WASZA WINA

Gość gość
prawie popuściłam ze śmiechu :D

Gość gość
do autorki S********j stąd ty tępa szmato!!!!

Gość gość
Mnie najbardziej rozwaliła jakaś mata i kask, gdy dziecko upada hahahaha