Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co myslicie o tym wozku dla dziewczynki

Polecane posty

Gość gość
i tak bede dopisywać..... przednie mają możliwość blokady kręcenia się

Gość gość
A mnie ten czerwono-czarny odpycha. Jakiś taki diabelski. Jak strój helołinowy albo karnawałowy. Ja bym wzięła jednolity czarny, albo jednolity bardzo ciemny szary i styka.

Gość gość
tez uwazam ze czerwono czarny taki diabelski. dla dziewczynki nie pasuje. ktos wczesniej napisal, ze jak mozna dobierac wozek do plci. dzisiejszy rynek jest tak szeroki, ze i wozki dobiera sie do plci , mi sie ten pomysl podoba nie wiem czemu ktos sie zbulwersowal

Gość gość
własnie - amortyzacja, zapomniałam w przednich nie mamy - bo skrętne, ale mamy w tylnich i ta bardzo "wydajne" z regulacją mniej - bardziej ********** To jest lipa a nie amortyzacja. Działa przy pustym wózku. Jak wsadzisz dziecko to już jej nie czuć, a przednia część wózka telepie dzieckiem. Jak jest leżące to w tym telepiącym miejscu ma akurat głowę. Beznadzieja.

Gość gość
i tak bede dopisywać..... przednie mają możliwość blokady kręcenia się **************** Nawet jak je zablokujesz, to nie jest to ten sam efekt co przy nieskrętnych bo one mają luzy. Przy szybkiej jeździe świrują i strasznie nimi telepie na boki. Przy tych zablokowanych wózek przeważnie ściąga z prostej drogi w którąś stronę chodnika.

Gość autoprka tematu
czyli brac wozek z amortyzacja w przednich i tylnych kolach? a co ze skretami?

Gość gość
własnie - amortyzacja, zapomniałam w przednich nie mamy - bo skrętne, ale mamy w tylnich i ta bardzo "wydajne" z regulacją mniej - bardziej ********** To jest lipa a nie amortyzacja. Działa przy pustym wózku. Jak wsadzisz dziecko to już jej nie czuć, a przednia część wózka telepie dzieckiem. Jak jest leżące to w tym telepiącym miejscu ma akurat głowę. Beznadzieja. ****************** może zależy od wózka - bo ja pisze na podstawie własnego doświadczenia ( i dziecka które własnie wsadzam ) i lipą to nie jest

Gość gość
Tapicerka najlepiej, żeby była prosta, nieudziwniona i praktycznego koloru. Dziewczęcy to można dokupić kocyk, pieluszkę pod głowę, przywieszkę z zabawką. Jak kupisz uniwersalny to potem będziesz mogła mieć dla drugiego dziecka (może trafi się chłopiec). Po co potem szukać od nowa i wydawać kasę, jak może wcale nie zniszczysz go przy pierwszym dziecku i będzie jak znalazł na później.

Gość gość
słyszałam ze skretne kola sa słabe na zime. na śniegu sie podobno nie sprawdzaja. za 100 zł wiecej od Twoje pierwotnej propozycji możesz mieć wózek bardzo dobrej firmy ROAN :)

Gość gość
może zależy od wózka - bo ja pisze na podstawie własnego doświadczenia ( i dziecka które własnie wsadzam ) i lipą to nie jest ************** Te stelaże ze skrętnymi są robione na jedno kopyto, więc bez różnicy jaki to wózek, bo amort. są we wszystkich takie same (ta sama technologia). I niestety amortyzacją to jest tylko z nazwy. Bez porównania przy wahaczach czy paskach. Musiałabyś spróbować, żeby zrozumieć różnicę.

Gość gość
Tak to prawda, są słabe, bo nie radzą sobie z muldami i koleinami śnieżnymi. Ale poza zimą też nie są zbyt rewelacyjne. Na byle jakich chodnikach, albo w terenie to tylko nieskrętne dają radę, bo skrętne są mniej stabilne. Np. jak zjedzie ci bok wózka z krawężnika na drogę to przy skrętnych od razu leci ci w bok i musisz go unieść żeby się nie wywalił, a na tradycyjnym stelażu nie ma tego problemu.

Gość gość
Może też dlatego tak się dzieje, bo w skrętnych przednia oś kół jest węższa od tylnej i nie ma tej równowagi jak w tradycyjnych.

Gość gość
Zwróć uwagę na podnoszony podnóżek w spacerówce, najlepiej wyściełany grubą folią. Tak samo rączka/ogranicznik - to co dziecko dotyka. Tez wskazana folia

Gość gość
fajny wozek

a może wypowie się ktoś kto miał ten wózek. bo przyznam szczerze ,że jest ładny i cena też kusi. nie oszczedzam na dziecku, ale sądze,że musze mu zagwarantować znacznie więcej niż wózek za 1999999999999999999,00 ;)

może być :) śliczne kolory dla dziewczynki widziałam przy wózkach jane muum, a szczególnie fiolet - no boski !!! również wózki graco evo mają śliczne kolorki, jesli chodzi o wybor dla dziewczynki, przystrojone są drobnymi wzorami :)

Gość karierka
Mnie się podoba taki w groszki www.babyshopwawa.pl/pl/p748-knorr_baby_voletto.html :) Poza tym wielofunkcyjne są najbardziej praktyczne moim zdaniem, nie uważacie?