Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Witam12345567

Dziwne objawy co znacza

Polecane posty

Gość Witam12345567

Moja dziewczyna miała przez pare dni swędzenie i pieczenie pochwy (przed tym całym zdarzeniem robiłem jej palcowke robilem ja tez i nawet jak swedzialo) Swedzenie przeszlo wraz z pieczeniem wiec postanowilismy sie kochac oczywiscie z prezerwatywa doszedlem ale wyciaglem z pochwy i spuscilem do gumki ktora po sprawdzeniu nie byla dziurawa.Pod wieczór dziewczyna zauważyła na bieliznie brazowa plamke jedną malutka na drugi dzień nic nie było.Na 3 dzien postanowilem zrobic jej palcowke po czym zorientowalismy sie ze brazowe uplawy zaczely leciec zaraz po palcowce i bylo ich dosyc sporo na drugi dzien z rana sie skonczyly i do tego czasu juz ich nie ma. Moja dziewczyna twierdzi ze moze byc w ciazy bo ma teraz taki wzdety brzuch ktory raz jest wzdety a raz nie. Ale jak dla mnie sperma nie dostała sie tam i to jest wykluczone dla mnie a bardziej intryguje mnie to ze swedzialo i pieklo i o to obwiniam sytuacje z upławami. Co to może oznaczać czy to ciąża tak jak ona myśli czy to jakaś infekcja tak jak ja mysle ? Puki co do ginekologa nie może pójść wiec pytam tutaj o to Pozdrawiam licze na full odpowiedzi

Gość annn997
A grube, stare, spocone niemki, ze złotymi zębami tez lubisz?

Gość Witam12345567
O co ci chodzi ? o.O

Gość annn997
O to że a moim facetem jest pan Staszek,konduktor ze składu elektrycznego jezdżacego na trasie Tłuszcz-Małkinia.Dorabia do emerytury. I co Ty na to ???

Gość Witam12345567123451
Cieszę się twoim szczęściem :)

Gość annn997
Powiedz swojej lasce niech się ogarnie - tak szybko w ciąże się nie zachodzi. My ze Staszkiem dajemy bez gumki. Staszek pomimo wieku ma jeszcze dobry refleks i wie kiedy wyjąć. Dlatego myślenie Twojej laski jest rodzajem heroizmu ktory jest mi obcy.

Gość Witam12345567123451
Zaczynam rozumieć o co ci wrescie chodzi ;) ciąża nie. Dla mnie to było jasne ale jak nie to to co ? Infekcja ? Bo ona cyka że to coś typu Plamienie implantacyje było ale jak plamienie impantacyjne tylko po jakims kontakcie z pochwa ?

Gość Witam12345567123451
w D---la nigdy nie było wiec wyklucz ten tok myslenia

Gość gość
Zakażenie bakteryjne ew grzybicze. Marsz do lekarza

Gość gość
Przy infekcjach, nadżerce będzie plamienie, tym bardziej że wcześniej miała tego objawy swędzenie ecc, do ginekologa biegiem. Jakie plamienie implantacyjne ? :classic_cool:

Gość annn997
Z wyrazem najwyższego podniecenia na mojej efektownej twarzy przypominającej do złudzenia Ciemną Stronę Księżyca, dementuję poglądy wygłaszane przez Ciebie i określam je jako niedorzeczne. Pytanie czy @@@ Twojej laski przypomina małżę św. Jakuba ??

Gość Witam12345567123451
No ze tydz po zaplodnienu jest brazowe uplawy i oznaczaja implantacje zarodka.. Takie plamienie implantacyjne Ale do zaplodnienia nie doszlo a ona i tak cyka o to... Pewnie przez ten brzuch wzdety taki powiekszny na dole ... to moze oznaczac infekcje ten brzuch ?

Gość gość
tak

Gość Witam12345567123451
okres powinna miec za tydzien ale sie tym tak przejmuje ze ciaza wiec zapewne spóźni...

Gość Witam12345567123451
annn997 z wyrazem współczucia muszę ci odrzec ze twe lico ani trochę zapewne nie jest efektowne. A twoje sprzeczne poglądy pewnie świadcza o silnej wadzie wzroku

Gość gość
Nie rozumiem :O Dlaczego nie idzie do lekarza ?

Gość Witam12345567123451
Ginekolog raczej tu będzie potrzebny a jej siedzi na urlopie i nie wczesniej niz 1-2 tyg nie przyjmie jej

Gość gość
Co to za gin który w razie awarii nie przyjmmie stałej pacjentki ? Moze warto zmienić lekarza ?

Gość annn997
Tak naprawdę jestem specjalistką od produkcji sera topionego metodą waginalną, stojąc w pożyczonych dresach pani Jagody sprzedawczyni ze sklepu żelaznego - na stoisku z kapiszonami i wędzonym sznurkiem od stringów kurtyzan pracujących w Malezyjskich portach rybackich. Niedawno ukończyłam kurs wizażu szuflad w komodach z płyty pażdzierzowo-pilsńiowej, na którym to poznałam przystojnego kierownika magazynu paszowego. Ów mężczyzna wręczył mi worek paszy przennej wzbogacanej witaminą D, i mielonymi włosami łonowymi chinek zmarłych za czasów cesarza Mi-Cjen na znak nieskrywanej sympatii do moich pięknie kręconych, szarych warg sromowych które prasuję systematycznie od dnia wystapienia u mnie objawów wzdęcia leczonych nalewką ze stróżyn z szarego mydła.

Gość Witam12345567123451
Czyż ta nalewka działa na twą dzure mocy ? czy przeszły objawy ? te pytania budzą we mnie chęć zdobycia wiedzy wprost od żywej legendy która to przeżyła by zgłebiać w sobie jej tajniki wiedzy absolutnej

Gość Witam12345567123451
Jeśli ma tą infekcje to okres i tak powinna dostac ?

Gość annn997
wiedeński headhunter Często myślę o tej sprawie. Dlaczego np: ja, osoba na poziomie - która przeczytała wszystkie dzieła Cortazara oraz "Pieska przydrożnego" Miłosza, osoba która wie co to jest "idiosynkrazja" i "koagulacja", wreszcie osoba która zna nazwy stolic wszystkich państw europejskich... otóż dlaczego wieczorami zakładam na twarz wyliniałą skórę kapibary i udaję się na stację kolejową Rzeszów Staroniwa, by tam ssać lubieżnie w ustach spocone majtki pracowników torowych PKP? Zezwierzęcenie czy po prostu deliryczna i hipnotyczna przenośnia, ha? Jak myślicie?