Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Witam12345567

Dziwne objawy co znacza

Polecane posty

Go艣膰 Witam12345567

Moja dziewczyna mia艂a przez pare dni sw臋dzenie i pieczenie pochwy (przed tym ca艂ym zdarzeniem robi艂em jej palcowke robilem ja tez i nawet jak swedzialo) Swedzenie przeszlo wraz z pieczeniem wiec postanowilismy sie kochac oczywiscie z prezerwatywa doszedlem ale wyciaglem z pochwy i spuscilem do gumki ktora po sprawdzeniu nie byla dziurawa.Pod wiecz贸r dziewczyna zauwa偶y艂a na bieliznie brazowa plamke jedn膮 malutka na drugi dzie艅 nic nie by艂o.Na 3 dzien postanowilem zrobic jej palcowke po czym zorientowalismy sie ze brazowe uplawy zaczely leciec zaraz po palcowce i bylo ich dosyc sporo na drugi dzien z rana sie skonczyly i do tego czasu juz ich nie ma. Moja dziewczyna twierdzi ze moze byc w ciazy bo ma teraz taki wzdety brzuch ktory raz jest wzdety a raz nie. Ale jak dla mnie sperma nie dosta艂a sie tam i to jest wykluczone dla mnie a bardziej intryguje mnie to ze swedzialo i pieklo i o to obwiniam sytuacje z up艂awami. Co to mo偶e oznacza膰 czy to ci膮偶a tak jak ona my艣li czy to jaka艣 infekcja tak jak ja mysle ? Puki co do ginekologa nie mo偶e p贸j艣膰 wiec pytam tutaj o to Pozdrawiam licze na full odpowiedzi

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 annn997
A grube, stare, spocone niemki, ze z艂otymi z臋bami tez lubisz?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Witam12345567
O co ci chodzi ? o.O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 annn997
O to 偶e a moim facetem jest pan Staszek,konduktor ze sk艂adu elektrycznego jezd偶acego na trasie T艂uszcz-Ma艂kinia.Dorabia do emerytury. I co Ty na to ???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Witam12345567123451
Ciesz臋 si臋 twoim szcz臋艣ciem :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 annn997
Powiedz swojej lasce niech si臋 ogarnie - tak szybko w ci膮偶e si臋 nie zachodzi. My ze Staszkiem dajemy bez gumki. Staszek pomimo wieku ma jeszcze dobry refleks i wie kiedy wyj膮膰. Dlatego my艣lenie Twojej laski jest rodzajem heroizmu ktory jest mi obcy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Witam12345567123451
Zaczynam rozumie膰 o co ci wrescie chodzi ;) ci膮偶a nie. Dla mnie to by艂o jasne ale jak nie to to co ? Infekcja ? Bo ona cyka 偶e to co艣 typu Plamienie implantacyje by艂o ale jak plamienie impantacyjne tylko po jakims kontakcie z pochwa ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Witam12345567123451
w D---la nigdy nie by艂o wiec wyklucz ten tok myslenia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zaka偶enie bakteryjne ew grzybicze. Marsz do lekarza

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Przy infekcjach, nad偶erce b臋dzie plamienie, tym bardziej 偶e wcze艣niej mia艂a tego objawy sw臋dzenie ecc, do ginekologa biegiem. Jakie plamienie implantacyjne ? :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 annn997
Z wyrazem najwy偶szego podniecenia na mojej efektownej twarzy przypominaj膮cej do z艂udzenia Ciemn膮 Stron臋 Ksi臋偶yca, dementuj臋 pogl膮dy wyg艂aszane przez Ciebie i okre艣lam je jako niedorzeczne. Pytanie czy @@@ Twojej laski przypomina ma艂偶臋 艣w. Jakuba ??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Witam12345567123451
No ze tydz po zaplodnienu jest brazowe uplawy i oznaczaja implantacje zarodka.. Takie plamienie implantacyjne Ale do zaplodnienia nie doszlo a ona i tak cyka o to... Pewnie przez ten brzuch wzdety taki powiekszny na dole ... to moze oznaczac infekcje ten brzuch ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
tak

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Witam12345567123451
okres powinna miec za tydzien ale sie tym tak przejmuje ze ciaza wiec zapewne sp贸藕ni...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Witam12345567123451
annn997 z wyrazem wsp贸艂czucia musz臋 ci odrzec ze twe lico ani troch臋 zapewne nie jest efektowne. A twoje sprzeczne pogl膮dy pewnie 艣wiadcza o silnej wadzie wzroku

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie rozumiem :O Dlaczego nie idzie do lekarza ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Witam12345567123451
Ginekolog raczej tu b臋dzie potrzebny a jej siedzi na urlopie i nie wczesniej niz 1-2 tyg nie przyjmie jej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Co to za gin kt贸ry w razie awarii nie przyjmmie sta艂ej pacjentki ? Moze warto zmieni膰 lekarza ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 annn997
Tak naprawd臋 jestem specjalistk膮 od produkcji sera topionego metod膮 waginaln膮, stoj膮c w po偶yczonych dresach pani Jagody sprzedawczyni ze sklepu 偶elaznego - na stoisku z kapiszonami i w臋dzonym sznurkiem od string贸w kurtyzan pracuj膮cych w Malezyjskich portach rybackich. Niedawno uko艅czy艂am kurs wiza偶u szuflad w komodach z p艂yty pa偶dzierzowo-pils艅iowej, na kt贸rym to pozna艂am przystojnego kierownika magazynu paszowego. 脫w m臋偶czyzna wr臋czy艂 mi worek paszy przennej wzbogacanej witamin膮 D, i mielonymi w艂osami 艂onowymi chinek zmar艂ych za czas贸w cesarza Mi-Cjen na znak nieskrywanej sympatii do moich pi臋knie kr臋conych, szarych warg sromowych kt贸re prasuj臋 systematycznie od dnia wystapienia u mnie objaw贸w wzd臋cia leczonych nalewk膮 ze str贸偶yn z szarego myd艂a.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Witam12345567123451
Czy偶 ta nalewka dzia艂a na tw膮 dzure mocy ? czy przesz艂y objawy ? te pytania budz膮 we mnie ch臋膰 zdobycia wiedzy wprost od 偶ywej legendy kt贸ra to prze偶y艂a by zg艂ebia膰 w sobie jej tajniki wiedzy absolutnej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Witam12345567123451
Je艣li ma t膮 infekcje to okres i tak powinna dostac ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 annn997
wiede艅ski headhunter Cz臋sto my艣l臋 o tej sprawie. Dlaczego np: ja, osoba na poziomie - kt贸ra przeczyta艂a wszystkie dzie艂a Cortazara oraz "Pieska przydro偶nego" Mi艂osza, osoba kt贸ra wie co to jest "idiosynkrazja" i "koagulacja", wreszcie osoba kt贸ra zna nazwy stolic wszystkich pa艅stw europejskich... ot贸偶 dlaczego wieczorami zak艂adam na twarz wylinia艂膮 sk贸r臋 kapibary i udaj臋 si臋 na stacj臋 kolejow膮 Rzesz贸w Staroniwa, by tam ssa膰 lubie偶nie w ustach spocone majtki pracownik贸w torowych PKP? Zezwierz臋cenie czy po prostu deliryczna i hipnotyczna przeno艣nia, ha? Jak my艣licie?

Udost臋pnij ten post