Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Witam12345567123451

Dziwne objawy

Polecane posty

Gość Witam12345567123451

Moja dziewczyna miała przez pare dni swędzenie i pieczenie pochwy (przed tym całym zdarzeniem robiłem jej palcowke robilem ja tez i nawet jak swedzialo) .. Swedzenie przeszlo wraz z pieczeniem wiec postanowilismy sie kochac oczywiscie z prezerwatywa doszedlem ale wyciaglem z pochwy i spuscilem do gumki ktora po sprawdzeniu nie byla dziurawa.Pod wieczór dziewczyna zauważyła na bieliznie brazowa plamke jedną malutka na drugi dzień nic nie było.Na 3 dzien postanowilem zrobic jej palcowke po czym zorientowalismy sie ze brazowe uplawy zaczely leciec zaraz po palcowce i bylo ich dosyc sporo na drugi dzien z rana sie skonczyly i do tego czasu juz ich nie ma. Moja dziewczyna twierdzi ze moze byc w ciazy bo ma teraz taki wzdety brzuch ktory raz jest wzdety a raz nie. Ale jak dla mnie sperma nie dostała sie tam i to jest wykluczone dla mnie a bardziej intryguje mnie to ze swedzialo i pieklo i o to obwiniam sytuacje z upławami. Co to może oznaczać czy to ciąża tak jak ona myśli czy to jakaś infekcja tak jak ja mysle ? Puki co do ginekologa nie może pójść wiec pytam tutaj o to Pozdrawiam licze na full odpowiedzi

Gość gość
grzyba ma, a nie żadna ciąża

Gość Witam12345567123451
Dziekuje za odpowiedz :) i licze na wiecej nie wiecie jak takie cos może uspokoic człowieka