Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Romans z dziewczyną kumpla

Polecane posty

Gość gość

Mam problem. Przyjaźnie się z kolegą od dziecka. W liceum zaczął chodzić z dziewczyna z innego miasta. Obecnie ja studiuję w tym mieście z którego ona pochodzi. Przyjaźnie się z nimi oboje. Jednak przeszło dwa miesiące temu zerwał z tą dziewczyną. Wciąż utrzymywałem z nią kontakt. Od czasu do czasu się spotykaliśmy. Pewnego razu coś się między nami zdarzyło. Powtórzyliśmy to kilka razy. Nie jesteśmy parą ale od czasu do czasu spędzała u mnie noc. Dziś zadzwonił do niej, że chciałby do niej wrócić. Powiedziałem jej, że jeśli chce to jej wybór. I ona stwierdziła, że tak chyba będzie najlepiej. Nie wyobrażam sobie jak teraz to będzie wyglądać. Powiedzieć mu o tym czy nie?

Gość gość
nie wolno ci o tym mówic do kolegi

Gość gość
ja jakbym byla na jej miejscu to bym z wami obydwoma sie rznela az ktorys by nie wytrzymal i odszedl a to co bym przezyla to by cala przyjemnosc byla po mojej stronie

Gość akuratka
2m+k :P

Gość ten pan
Ona sama mu powie że z nią spałeś. To koniec waszej przyjaźni przez długi jęzor dziewczyny. Przełknij ślinę.

Gość gość
ja bym ci obciął wacka nożycami do kurczaków -przysięgam. Potem nabijał bym się do końca życia.