Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

która z was spała z żonatym facetem

Polecane posty

Gość gość

czemu? czemu on zdradzał?

Gość gość
up

Gość gość
Nie wiem. Chyba im się drogi rozminely dawno temu.

Gość gość
Ja nie, ale nigdy nic nie wiadomo :-P

Gość gość
dlugo by pisac

Gość gość
żonaty facet który daje na lewo i prawo jest niczym innym jak męską d****ą

Gość gość
A dlaczego pytasz?

Gość gość
Ja o mały włos bym się przespała. Ale on mówił że nie jest żonaty. Nie doszło do niczego, bo za wcześnie Ja najpierw musze wiele wiedzieć i tylko sprawdzałam jaki jest szybki i na ile go stać. Jak już doszłam że jest szybki to zsumowałam resztę i wyszło mi że jest też cwany, więc następnego dnia baczniej mu się przyjrzałam i znalazłam tą obrączkę tam gdzie ją skitrał. Nawet nie wiedział ile wiem i ostatni raz się widzieliśmy.

Gość gość
Faceci też testują kobiety, ale daje się wyczuć czy szanują naprawdę czy tylko grają.

Gość gość
Wszystko się daje wyczuć, trzeba słuchać intuicji.

Gość gość
nie z nimi sie nei sypia z nimi zony sypiaja, aobce tylko sa do dawania du*py

Gość gość
Nic nie jest czarne i białe.

Gość gość
ja nie spalam choc dopszlo do pieszczot, facet sie nie chce odczepic, co robic?

Gość gość
Zależy od tego czego ty chcesz.

Gość gość
spać nie spałam ale interesuje się bardzo jednym zonatym on mną też widzimy się 5 dni w tyg i jest super

Gość gość
No to baw się dobrze.

Gość gość
ja mu dzis powiedzialam ze o bez sensu, a on ciagle pisze, prosi, chce sie spotkac... co moge zrobic?

Gość gość
tylko nie chce byc chamska, jak to kulturalnie zalatwic? on sie mnie wlasnie spytal smsem czy dobrze sie bawilam, no szczyt.

Gość gość
Spałam przez ponad 6 lat.Bardzo żałuje....Zmarnowane życie.

Gość gość
ja spałam z żonatym bo byłam głupia samotna odczuwałam brak bliskości , uczuć , przytulenia , brak bliskiej osoby Oczywiście wiadomo , że on szukał sobie tylko dodatkowej d....y ale opowiadał że mnie kocha ale żony nie zostawi bo miał z nią 2 dzieci i tp..zobowiązania , ...i takie tam A ze mną dobrze mu się rozmawiało , powiedział że fascynowałam go i z żadną kobietą nie rozmawiał na tyle tematów co ze mną ... i takie tam bajery A tak naprawdę to uważam że żonaci zdradzają bo po prostu szukają innych d u p i tyle cała tajemnica . Teraz to wiecie co robię gdy żonaty mnie podrywa to mówię że tak owszem spotkam się po czym wystawiam debila ....i potem zdziwiony myśli że ja naprawdę mu coś obiecałam a ja tylko gnojami się bawię !!!!! bo już nigdy nie zamieszam szmacić się z żonatym ale też za mąż wychodzić nie zamierzam o nieeeee.... faceci to gnój

Gość gość
no to dlugo wytrzymalas, ja tez w sumie sporop pisania, potem kilkanascie spotkan, ale zdecydowalam na 100% ze nie chce tego ciagnac, bo nie widze sensu. Jak sie od niego uwolnic nie bedac chamska?

Gość gość
Dlaczego od razu zmarnowane i od razu cale życie? Widocznie wtedy ci to odpowiadało, a masz z tego jakieś doświadczenie. Teraz jest inaczej w twoim życiu i co innego ci odpowiada.

Gość gość
Właśnie bądź chamska! Inaczej dalej będzie cie sciemnial

Gość gość
Kłamał przez te 6 lat ze rozwiedzie sie z żona a dzisiaj to ja jestem samotna 38 letnia kobieta a on dalej sobie żyje w swoim świecie z żonka i dziećmi przy boku....

Gość gość
Ale ja nie umiem byc chamska, jutro chcial przyjechac ale powiedzialam ze nie iitd a on ciagle ze kocha, ze mysli, ze mnie chce zobaczyc bo teski i takie tam. To pol roku znajomosci wiec zdecydowalam ze teraz koncze te znajomosc..

Gość gość
trzeba skończyć raz na zawsze !!!!!z żonatymi same problemy was czekają a bez nich macie święty spokój .....:) ja odpoczywam na serio bez tego mola ....;/ choć początkowo myślałam że popełnię bez niego samobójstwo .l.... ale czas wszystko zmienia patrzysz na wszystko z innej perspektywy

Gość gość
Robił mi nadzieje przez te 6 lat mówił ze rozwiedzie sie z żona a dzisiaj to ja jestem samotna 36 letnia kobieta a on żyje dalej ma rodzine żonę dzieci...Ja jestem przegrana nie mam nic.

Gość gość
trzymalam sie z ejdnym 5 lat ,co spotkanie dawal mi 150-200 zloty, tak 20 razy w miesiacu,mial problemy z zona,u mnie znajdywal pocieszenie,

Gość gość
mi też gadał że mnie tak kocha że nikt inny w świecie nie będzie mnie kochał tak jak on ....;/ i co z tego mam z tej jego miłości ... gooowno mam .... tylko stracone 4 lata z nim ;/ nie polecam nikomu

Gość gość
To jest nonsens ze nie masz nic. 36 lat młoda jesteś. To tylko w Polsce jest starość. A to ze ci obiecywał to ohydne. A gdyby ci nie obiecywał? Byulabys z nim po prostu chcąc być z nim?