Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niemiła atmosfera w szkole

Polecane posty

Gość gość
Autorko ale mam ten sam problem i chciała porozmawiac, moze załóż meila innego i tam pogadamy ?

Gość gość
nagrywaj ich co do Ciebie mówią i złóz skarge na policje i wytocz im proces sądowy nauczycielą też

Gość gość
Ale za co mam im wytoczyć proces sądowy? Nie biją mnie, nie grożą mi tylko są dla mnie niemili. Jakby za wyzywanie sie w szkole były procesy to by sądy nie wyrabiały się z rozprawami. To nie jest tak, że nic nie robię. Raz nie przyniosłam zadanego z dnia na dzień wypracowania bo po szkole nie byłam w stanie wstać z łóżka nie mówiąc o siedzeniu i pisaniu. Nauczyciel nie wstawił mi oceny niedostatecznej ale za to musiałam potem napisać dwie dodatkowe prace. Jednak jedyne co widzą moi koledzy z klasy to to jak nie wykonuję niektórych prac w czasie niektórych przedmiotów zawodowych (zalecenie lekarza), to że jestem zwolniona z wieczornego mycia połowy klatki schodowej i korytarzy w internacie (za to mam dyżury kuchenne) i fakt, że z powodów problemów z układem moczowym nauczyciele pozwalają mi na wychodzenie do łazienki w czasie lekcji. Jestem niziutka a szkicownik był wysoko na półce. Nie chciałam wchodzić na taboret bo sie bałam upadku wiec poprosiłam wyższą współlokatorkę by mi go podała.

Gość gość
kiedyś kobiety w ciązy w polu robiły a teraz nawet za ciężko jest w szkole jeszcze rozumiem uczennice zawodówki w zawodzie sprzedawca , fryzjerka ,że im ciężko na praktykach zawodowych muszą dzwigać, farby śmierdzą ale w Technikum? Ogarnij się kobietko. Jak urodzi się dziecko to dopiero jest harówa

Gość gość
Autorko masz tu mojego meila eniek95@gmail.com i napisz to porozmawiamy bo tutaj nie ma sensu

taaaa.. na studiach też była laska w ciąży.. wszyscy kuli do egzaminów, a ona zaliczała bo miała "brzuch" :O

Gość gość
Ty od dzikiego sexu uważaj bo coś takiego jak pękniecie prezerwatywy się zdarza, poczytaj, popytaj lekarza..... i oby CIę taka wpadka ominęła, głupich rodziców nam nie trzeba tutaj.. :/ xxxx glupia to jestes ty nazywajac glupim kogos komu nigdy nie przytrafilo sie cos takiego jak pekniecie prezerwatywy, poza tym sa tez inne metody antykoncepcji. I nie porownuj gimbusow nie panujacych nas swoja chucia do dojrzalych ludzi, ktorzy uprawiaja swiadomy sex i sa przygotowani na nieplanowana wpadke, glupim rodzicem bedzie zawsze ten co bierze sie za sex a nie mysli o konsekwencjach i o tym, ze jest jeszcze niepelnoletni a za dzieciaka beda musieli placic jego rodzice, a on sam nawet szkoly nie skoczy