Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moj chlopak nie ma samochodu

Polecane posty

Gość kojak1988
a ja tam zamieniam w lato fure na motorek i nie jestem ci....a:)

Gość gość
chcesz mieć problem kup niemieckiego szrota, który częściej stoi pod blokiem niż jeździ

Gość gość
To typowe dla wsi i malych miast .Mieć gruchota ale miec bo nie mieć to wstyd .I panienka zadna nie spojrzy ....

Gość gość
Moje Audi nie stoi pod blokiem tylko co najwyżej w garażu a jezdze nim codziennie do pracy i po za pracą , bo mnie stać a wam Plebsom zostaje tylko zmierdzacy wiecznie spóźniający się autobus pełny innech plebsy i biedoty

Gość gość
Nieudacznicy dalej mamroczą. zamiast coś zrobić ze swoim zyciem to nadają na innych ze kupują po to by panienki sie oglądaly albo ze są ze wsi. zawiść- to takie polskie

Gość julka19xx
audi a3 trochę małe, narty mi by nie weszły.ale to i tak o 3 levele wyżej niż jazda komunikacją miejską.chłopak bez samochodu może być co najwyżej kolegą.

Gość gość
Wolę autobusem niz gratem :-D ☺

Gość tadek niejadek
Ja bym radził ci sprzedać Audi i kupić słownik ortograficzny

Gość kojak1988
to prawda że normaly facet grata nie kupi tylko chłopek haha i muza na ful i ognie na masce o masz ale jaja:]

Gość tadek niejadek
lepszy chłopak w złomie niż gołod***ec w komunikacji miejskiej , śmieszą mnie faceci czekający na przystanku na autobus , to takie żałosne

Gość gość
tylko biedota jara się szrotami na czterech kółkach, lepiej za tą kasę odpowiednio i na poziomie wyposażyć mieszkanie

Gość gość
Dlaczego uwazasz ze tylko nieudacznicy nie mają samochodów .Znam ludzi ktorzy jezdzą gratem a całe zycie siedzą po ciemku,jedżą zupine 3 x dziennie ... To są UDACZNICY ?????

Gość gość
a mój facet wczoraj kupił samochód, ale niezbyt ekonomiczny jak dla mnie. Dlatego szukam jakiegoś ogórka co będzie z 5 litrów na setkę palił ;)

Gość gość
Albo nabiorą kredytów ,udają bogaczy ; dobra furka ,dom a to wszystko banku przez kilkadziesiąt lat :-D :-D :-D :-D

Gość gość
mój chłopak też nie ma samochodu i zastanawiam się czy go nie rzucić zważywszy na to że spotkałam fajnego chłopaka który ma bmw

Gość kojak1988
jak bedzie palil 5 na 100 to na bank nie jezdzi tylko sie toczy :]kupuj powyzej 150km tdi najlepiej albo d5 volvo:)polecam

Gość gość
nie stać mnie! mam 4 tysiące, więc będę miała jakiegoś ogóra, ale na co dzień nic innego nie potrzebuje. A faceta samochodem też się czasem przejadę ;) Jeep Grand Cherokee, automacik, fajnie się prowadzi. Ale silnik 5 litrów, toż to pali jak smok.

Gość kojak1988
jeeb lipa nie idzie ponad 200km ale buda cieżka volvo s80 d5 224km rakieta:)polecam

Gość gość
Oj tam takie głupie pierdzielenie :o Ja jestem z facetem 26 letnim który pracuje, sam wynajmuje mieszkanie a auta nie ma bo jak twierdzi nie chce i nie potrzebuje. Nawet prawa jazdy nie ma. I to ma być problem dla mnie? :o Ja mam samochód jeżdżę sobie gdzie i kiedy chcę i po problemie.

Gość gość
koleś kupił niedawno Volvo 2,5 litra benzyna, teraz chodzi i "pożycz na bułkę" woła, ale szrota nie sprzeda, inni mają fury, ale tylko jako atrapy, myją je co tydzień i tak wszędzie dalej jeżdżą MPK bo paliwo drogie jak złoto :)

Gość gość
Gosciu 0,28 Oj jaki pustak z Ciebie :-P

Gość gość
Od czegoś trzeba zacząć. wiadomo że od razu nie kupi sie luksusowej bryki za 300 tys. kazdy mial kiedys swojego pierwszego rupiecia ktorego potem zamienil na lepszy model

Gość gość
to polecaj ... w komisie pracujesz? kupił jeepa, bo ma taka pracę, że mu potrzebny terenowy samochód. A to czy idzie czy nie idzie, mnie to wali.

Gość kojak1988
czemu pustak uzasadnij może wyjaśnie co jest nie tak nie ubliżaj dobre?:)

Gość Marcin_lat_28
znam ludzi co mają miliony na koncie i jeźdzą passatem B5 także życzę wam powodzenia :)

Gość gość
Facet który nie chce auta? hahaha,sprawdzalas czy on przypadkiem nie ma c**y zamiast fiuta?

Gość kojak1988
b5 ???miliony chyba niechce sie rzucac w oczy

Gość Marcin_lat_28
nie przywiązują do tego wagi poprostu, ale jacht w Sopocie mają za pare baniek :)

Gość gość
Haha ale wstyd :D mezczyzna co nie lubi samochodów :D pewnie jakaś baletnica w rurkach

Gość Marcin_lat_28
tylko biedota sie przejmuje samochodami bo chcą sie pokazać żal mi takich ludzi.