Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaadaaa

nie dostałam się do pracy :(

Polecane posty

Gość aaadaaa

mam ogromnego doła, dziś był egzamin w pracy moich marzeń, oblałam :(:(:(:(:( uczyłam się do niego poł roku i zabrakło mi jednego punktu na egzaminie :(

Gość gość
nie można poprawiać egzaminu? albo spróbować ponownie za jakiś czas?

Gość gość
co to za praca, że egzaminy są?

Gość aaadaaa
za rok dopiero :( praca w takim centrum edukacji historycznej :( spędziłam tyle czasu w książkach i ten jeden głupi punkt :(!

Gość gość
Za rok sie na pewno uda. Glowa do gory.

Gość aaadaaa
dziękuje :) najgorsze jest to, że rodzina meża juz zaczeła wieszać na mnie psy i już dziś usłyszalam od teściowej- to tyle się uczyłaś i nie zdałaś? to coś ty za książki czytala zamiast tych do egzaminu? no i oczywiście standardowy tekst, że powinnam pójśc do pracy do jakiegoś sklepu i tam czekać na emeryturę ;/ nie dociera, że nie po to dwa fakultety i 4 języki biegle żeby brac co życie rzuci. nie zrozumcie mnie źle, nic nie mam do pracy w sklepie bo i tak pracowałam ale mam marzenia i staram sie o nie walczyć, tylko czasem sił brak :( a ten dzien mnie dobił :(

Gość gość
teściowej powiedz żeby sama spróbowała przeczytać jakąś książkę to może coś zrozumie. teściowa to teściowa, po to jest żeby nie było za miło. dostaniesz się za rok, skoro zabrakło nie dużo to na następny rok będzie idealnie :)

Gość gość
teściowej powiedz żeby sama spróbowała przeczytać jakąś książkę to może coś zrozumie. teściowa to teściowa, po to jest żeby nie było za miło. dostaniesz się za rok, skoro zabrakło nie dużo to na następny rok będzie idealnie :)