Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kojak1988

jest tu jakas ladna sama samotna w powalentynkowy dzien ktora nie spi

Polecane posty

Gość kojak1988 orginal
wtedy trzeba sie usmiechnac wtedy est znak dla faceta ze jestes przyjemna osóbką i można z toba porozmawiac bo jak uciekasz to jak ??:)jak uciekasz to mysli ze zajeta a jak ladna to na bank zajeta:)

Gość kojak1988 orginal
no własnie zmien nick na barzo ładna lub swoje imie no chyba ze nie chcesz ale ja bym chciał:)

Gość gość
spoko,tirem nie jeżdżę>stłuczka kontrolowana

Gość kojak1988 orginal
wiem co mówie z doswiadczenia skromnego ale zawsze:P

Gość gość
mam bardzo rzadko spotykane imię więc mogłoby wyglądać, że je wpisałam dla zmyłki a poza tym jak by ktoś znajomy przeczytał co napisałam lub napiszę o sobie i skojarzyłby to z moim imieniem to dopiero jutro miałabym powód do wstydu :)

Gość kojak1988 orginal
spoko jak uważasz pewnie masz racjje:)ps.a co do lysiny to wlasnie zapuszczam wlosy uz miesiac wiec o..":)

Gość kojak1988 orginal
bardzo rzadko spotykane imie to kojarzy mi sie np.róza,waleria,laura,no ale nie strzelam:P

Gość niechcibedzie_bardzoladna
a Ty dlaczego szukasz ładnych dziewczyn na kafe? Dlaczego nie zapytałeś czy jest jakaś rozgarnięta do popisania? Nie masz w swoim otoczeniu fajnych dziewczyn? Masz 25 lat? Dla faceta to najlepszy wiek na podrywanie dziewczyn...dużo wolnych, młodszych koleżanek dookoła...

Gość kojak1988 orginal
no szczególnie na studiach tyle ladnych i fanych ze az strach:) ogarnieta do popisania??a ja wole ladna ogarnieta popisac :P 25 no prawie w tym roku:)i lysy tez nie jestem:P podryw hmmmmm.....nie szukam nikogo na stale ponieważ chcialbym najpierw sie ustatkowac i znales prace a spotykac sie z dziewczuyna i nic jej niezaoferowac to troche wstd i nie w moim stylu:)a kloezanki mam ale nie w moim typie:)nie maja tego czegos czego szukam:)

no oryginalne ale nie obciachowe :) Nie trafiłeś. Wiem, że jest ok bo gdy się przedstawiam, zawsze słyszę że jest super :) Wychodzi na to, że wszystko mam ładne :D Chyba więcej się nie odezwę bo się okaże, że jestem próżna na dodatek ;)

Gość kojak1988 orginal
fajnie właśnie! nie wstydz sie tego ze masz same zalety:)to co myslisz to mow tak jest w życiu prosciej ale nie wiem czy lepiej:)

Fajne masz podejście :) No ale ja właśnie głównie dlatego się rozstałam bo facet chciał się czegoś tam dorobić, żeby zapewnić mi spokój a ja chciałam, żeby tylko był.... Potrafię sama o siebie zadbać i to niektórych facetów przeraża. Dziwne...

-Jaka jest pani największa wada? -Mówię to co myślę. -Sądzę, że to jednak pani zaleta! -G***o mnie obchodzi co pan o tym sądzi... Tak czasami kończy się moja szczerość... Ludzie nie zawsze chcą słyszeć prawdziwe myśli. Szczególnie źle to wygląda kiedy nie mamy kompleksów.

Gość kojak1988 orginal
to jest jednak tak mi sie wydaje nasza odpowiedzziałnosc bo np. jak sie zaklada rodzine i decyduje na dzieci to wiesz nie majac psychicznego komfortu w stabilizacji zatrudnienia i zarobkow to jest to nieodpowiedzialne i krotko mowiac glupie :)a jak jest praca to wszystko sie znajdzie i dziewczyna i wspolnymi silami dziecko sie zrobi itd:)bo ja to starej daty jestem:)

Gość kojak1988 orginal
czasem tez słysze co do mojej osoby arogancki zarozumiały,ale jak ktos pozna to ale jednak mily fany jednak go lubie poslodzilem sobie:)ale tak mam co mysle to mowie:P

Gość kojak1988 orginal
prawda boli ale tych słabych psychicznie:)kiedys slysz ale ty masz brzuch moglem sie poplakac ale wzialem do serca troche mnie zdenerwowalo nie powiem ale pol roku i 15 km mniej:)takze nie zawsze dziala prawda zle czasem pomaga sie zmotywowac:)

Wiesz co? Za fajny jesteś, żeby tu na kafe siedzieć :) Myślałam (po cichu ;) ) że się trafił kolejny zboczek z którym można trochę poświntuszyć a tu porządnemu chłopakowi się nudzi :D

Gość kojak1988 orginal
spoko mozemy po świntuszyc swiety nie jestem ale ogarniety:)

Gość kojak1988 orginal
a według ciebie jaki powinien byc facet przystojny tzn jaki wysoki niski gruby chydy lysy garbaty czarno oki brunrt blondyn??

Ale po takiej szczerej rozmowie to już by było trochę jak z bratem ;) :D W dodatku młodszym!!!

za 10 min. odpiszę idę po herbatę

Gość kojak1988 orginal
no patrz i czytaj:)co ty myślisz ze tylko malolaty mnie kreca wrecz przeciwnie mialem kiedys taki zwiazek o 8 lat starsza laska ktora byla niesamowita ladna zgrabna ja mlody napalony niewyzyty zboczek:) 20 lat wiec jest sie zboczkiem nie ma co tu kryc a ona piekna opalona zadbana a ten zwiazek byl przez wakacje ehh to byly czasy :)bardzier romantycznie niz z rowiesniczkami a sex z taka kobieta jest na poczatku stresujacy a potem o matko mistrzostwo:)np.ja lubie u kobiet nogi o cud malina:)a ona miala na 10 i to byla siostra mojej siostry he ale sie zmylo bo zostawila mnie dla mena 40letniego i po bajce:)

wiesz, kiedyś byłam z facetem, który wyglądał jak wydruk z photoshopa. Był tak przystojny, że jak go pierwszy raz zobaczyłam to nie mogłam podnieść szczęki z podłogi (powiedzmy, że to był taki drugi Paul Walker). Ale w miarę upływu czasu jego twarz bardzo mi się opatrzyła i przestała na mnie robić wrażenie. Za to zauważyłam, że chłopak ma duże braki w wykształceniu i małą wiedzę na tematy dla mnie oczywiste. Był podły dla zwierząt. Spędzał w łazience więcej czasu niż ja a jego wypowiedzi na tematy polityczne czy religijne były po prostu żenujące. W dodatku nie potrafił napisać poprawnie swojego adresu! Tak mi koleś obrzydł, że dotarła do mnie tępota wymalowana na tej pięknej twarzy. Potem łaził za mną niższy facet, całkiem przeciętny nic szczególnego (nawet nieco brzydki). Trochę go lubiłam bo miał niesamowite poczucie humoru. Parę razy mu towarzyszyłam jako koleżanka a z czasem odkryłam, że to jest najinteligentniejsza osoba jaką spotkałam w swoim życiu. W końcu poczułam, że chyba bardzo go polubiłam i dopiero po 2 latach zauważyłam, że facet oprócz z******tego charakteru ma jeszcze bardzo męskie dłonie, fajny nos i tyłek i jak się nie goli to nawet bardzo męsko wygląda. W końcu tak mi się zaczął podobać, że zaczęłam z nim sypiać i odkryłam jego kolejny atut ;) A resztę już znasz bo był duuużo starszy :) Także nas - kobiet to chyba nie ma co pytać o wygląd ...

Gość kojak1988 orginal
tak zapytalem z ciekawosci zawsze pytam dziewczyny o takie rzeczy ja na ogol jestem strasznie ciekawski:Pi gadatliwy a na dodatek boski:P=zarcik

o Jezu! Ta historia wypisz - wymaluj pasuje do mnie! Wiek, okoliczności...wszystko! Uff...ten chłopak nie był bratem mojej siostry :D Ja wróciłam do starszego bo byłam z nim bardzo długo i choć się rozstaliśmy to myślałam, że da się jakoś posklejać a młodszemu złamałam serce czego bardzo żałuję bo był naprawdę w porządku.

Jest tylko jedna rzecz: facet MUSI być wysportowany bo ja jestem szczupła i dużo się ruszam i nie wyobrażam sobie, że facet dostałby przy mnie zadyszki, szczególnie w łóżku ;)

Gość kojak1988 orginal
w zyciu trzeba byc twardy tzn facet musi taki byc a kobieta no coz fajnie jest sie zaopiekowac kobieta kiedy tego potrzebuje moze to dziwne a ja np.lubilem kiedy moja dziewczyna tzn rowiesniczka byla nawet delikatnie przesiebiona to otulić ja swoja opieka kurcze fajnie:P glupek ze mnie :)o albo jak miala zwichneta nozke:)to ja nosilem :)ehhh

Gość kojak1988 orginal
hehe w lozku no co ty daje radea jak nie to wzorowo leze na plecach:)hehe ale przy bieganiu moglbym spuchnąć hehe wole dzwigac ciezary i plywac i na rowerze jezdzic:P

A ja wiem, że was, facetów kręcą starsze kobietki. Mnie podrywają koledzy młodszej siostry i to jest taaaaakie słodkie! Oni mają po 19 lat!!! A ja mam ubaw bo nie jestem pedofilką i czasem trochę żałuję, że nie mam sumienia, któregoś wykorzystać :p

Gość kojak1988 orginal
nie mniej litosci:)taka wiesz czarna wdowa co wysysa z mlodych soki hehe a siostra tez ladna :P