Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ARABUS zaatakowal POLKE

ARAB zaaatakowalllll POLKE mieszkajaca za granica

Polecane posty

oto jej historia Pare lat temu poznalam faceta ,mieszkam za granica on tez, w tym samym miejscu-panstwie ,ja polka on jest muzulmaninem z Maroka ,spotykamy sie klocimy ,cisza ,pozniej znow on wydzwania zmusza mnie prawie do spotkania ,wrecz wymusza...spotykamy sie znow sie na mnie denerwuje ,ze nie chce robic jak on chce.Bo ja robie to co chce, nie sucham sie jego i chodze po klubach czego on niecierpi,pozniej mnie wyzywa,obrazi sie cisza ,nie odzywa sie i pozniej znow wydzwania wysyla smsy zeby sie z nim spotkac -prosi ,ale ja nie odbieram telefow,nie odpisuje na jego zaczepne prowokujace smsy..,nawet nie zwaza na to ,ze skoro tyle czasu sie nie spotykalismy ,a moze ja mam juz faceta spotykam sie z kims? ...nadal wydzwania chce sie spotykac.. kiedy da mi spokoj ,odczepi sie od emnie? bo to juz pare lat trwa..i wkolko to samo.. Jakis czas mialam spokoj ,a pozniej znow wydzwania..wymusza spotkanie...ale tyle lat juz...Znam go juz prawie 4 lata... Strasznie szalu dostaje jak nie chce robic to co on chce,ze nie slucham sie jego,olewam..Pozniej obraza sie,cisza ,pozniej znow atakuje probuje ladnie grzecznie porozmawiac Anioł.... hehe smieszne to troche,zachowuje sie jak jakis chlopczyk ,majac 33 lata..

podam jeszcze pare jego dziwynch zachowan : Raz przyszedl do mnie ,chcial spac u mnie ,powiedzialam ,ze nie ,swoj domek ma 20 minut drogi stad,niech warca do siebie,uparl sie i nie wyszedl,dalam sobie spokoj ,bylam rowniez zmeczona i nie mialam ochoty na przekomarzanki..mysle dobra niech spi.... Spiac zaczal klasc rece na mnie ,tak jakby chcial caly czas miec kontakt ,ze jestem ...Zdezorientowany zaczal wkladac nogi miedzy moje nogi,ale po chwili odsuwalam sie zabieralam jego rece ...a ten znow po jakims czasie ,kladl na mnie reke ...nie wiem chcial czuc bliskosc spiac?...

Nastepna akcja: Dzwoni nad ranem 8 rano i prosi ,czy moze przyjsc..prosi i prosi... mowie ze nie ,rozlaczylam sie ,znow dzwoni i mowi ,zebym to ja do niego przyszla,ze nawet mi zaplaci za to ,ale zebym przy nim byla tylko trzymala za reke ,zanim nie zasnie....odmowilam..prosil prosil,powiedzialam ,ze moge przyjsc na chwilke po poludniu ,ucieszyl sie i ze bedzie czekal...Przyszlam zaczal mi specjalnie wlaczac polska telewizje,zebym tylko siedziala...Po jakims czasie zadzwonil do mnie kolega -rozmawiailismy ,a ten moj kolega- Markokanczyl patrzyl na mnie z taka zloscia,zaczal specjalnie tv podglasniac...i rzucil mnie dlugopisem..i wzrok na mnie...po czym jak skonczylam rozmawiac z kolega przez telefon,zaczal mnie wyzywac ,ze" jestes dz.... zebym sie wynosila...krzyczal ze mnie NIENAWIDZI"....i nie odzywal sie pozniej dluzszy czas..

Gość gość
Daj mu pupki i juz chlopak chce zamoczyc a ty sie sknerzysz.