Gość gość Napisano Luty 15, 2014 Co sądzicie o takiej sytuacji ? Mam dwie córki 19 lat i 10 miesięcy. Starsza studiuje i pracuje. Nie była zachwycona na wieść o ciąży, ale też nie robiła żadnych afer ani tego typu rzeczy. Przyjęła to chłodno. Odkąd urodziła się mała to żadnego zaangażowania, nie chce jej na ręce, nie pobawi się z nią. Nie każe jej zajmować się mala. Ale generalnie od kiedy wie o ciąży (wtedy była jeszcze w liceum) przychodziła do domu i do swojego pokoju od razu. Poszła na studia to wychodzi rano i przychodzi wieczorem praca i studia, w weekend jest tylko w domu, ale zawsze siedzi sama w swoim pokoju i sie uczy (czego są efekty). Przed ciążą rozmawiałyśmy jak przyjaciółki a teraz nic o niej nie wiem. Złego towarzystwa nie ma. Nawet na swojego chłopaka była zła, że poświęca małej tyle czasu. Obydwie mają różnych ojców. Dodam że nie ode mnie dowiedziała się o ciąży. Spotykałam tematy ale z mniejszą różnicą wieku niż 18 lat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach