Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wkładki laktacyjne ile dziennie

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny doradzcie. Jak często trzeba zmieniać wkładki laktacyjne? Tzn ile ich się zużywa na dzień, zwłaszcza przy początku laktacji? Właśnie pakuje się do szpitala i chcąc ograniczyć ilość rzeczy, wolałabym nie brać kolejnego całego pudła.

Gość gość
wyciągnij je z tekturki, to zajmą mniej miejsca, sporo się używa, dla higieny trzeba zmieniać co kilka godzin nawet nie są mokre. A piersi są dwie. Mysle , że na te 3 dni w szpitalu jedna paczka wystarczy, a zawsze może ci ktoś doweiść.

Gość gość
Na początek to sobie poloz pieluche a jak będziesz w domu to stanik i wkładki . Raz na dzień wymieniałam chyba ze były mokre to wiadomo ze częściej .

Gość gość
Widzisz Ty raz na dzień, ja półtora pudełka mialam na 2 dni. A na noc mialam muszle albo tetre

Gość gość
ja też raz dziennie.Czasami 2x.

Gość gość
ja po cc nie miałam pokarmu więc w szpitalu nie zużyłam ani 1 .. za to w domu szły jak woda...

Gość gość
Ja twz po cc, w szpitalu wcale mi sie nie przydaly. Sorki ze dwie pary poszky, bo mialam pogryzione brodawki do krwi i pomagaly w bolu, bo skora nie tarla o stanik. W domu na poczatku po dwie trzy pary dzienniemi tyle samo noca.polecam jak masz opcje w carrefourze w dziale z pieluchami wkladki helen harper, takie w niebieskim pudeleczku.kosztuja 5 zl, a niczym nie roznia sie od tych za 20 tomee tippi czy baby ono.