Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiaaa26

Zajebiste miałam walentynki.

Polecane posty

Gość kasiaaa26

Wczoraj poszliśmy coś zjeść do pizzerii a tam była gościu co grał i śpiewał specjalnie z okazji walentynek. Każdy tam po piwku tańczył przy takiej muzyce a mój mąż nie chciał nawet po dwóch piwach no wiecie co tylko siedzieliśmy tam 4 godziny a on nie chciał ze mną głupiego tańca zatańczyć. Chyba z litości ci ludzie, co tam byli mnie wzięli na parkiet bo własny mąż nie chciał. No przykro mi było ale co zrobić... Może zmienić męża? Tak w ogóle to przeważnie się kłócimy o byle co... na dodatek pali coś podobnego do marihuany i jak to zapali to ma mnie gdzieś może sobie tam być w swoim świecie.. Ja to zapaliłam parę razy ale ostatnio to było tak mocno, że czułam się jak bym była jak jakaś naćpana ruszyć się nie mogłam , oczywiście później suchość w ustach chce się pić i jeść . Normalnie masakra.. Zastanawiam się czy od niego odejść bo takie rzeczy robi, głównie denerwuje mnie to że się w to wciągnął.Powiedziałam żeby wyrzucił ale twierdzi, że co jakiś czas można popalić i poczuć się dobrze .

Gość gość
odejść- nie Twój mąż jest marzeniem wszystkich kobiet :classic_cool:

Gość kasiaaa26
Czemu nie odchodzić przecież kłótnia za kłótnia a do tego wciągnął się w jakieś uzależnienie.

Gość gość
Zostań z nim, a ja będę pukał Cię na boku.

Gość kasiaaa26
Hmmm może ktoś się jeszcze wypowie??

Gość kasiaaa26
gość nie no coś ty nie spotykam sie na takie przygody

Gość gość
a to fajnie ze tak bylo tez bylo mi fajowo na na niezgode no ❤️ www.youtube.com/watch?v=1FT_YcldLa4

Gość gość
Why not? Mąż nie daje Ci radości to ja Ci ją dam. Przed seksem taniec w formie tańca. Jestem Twoim ideałem.

Gość gość
*taniec w formie gry wstępnej