Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tristar

mezczyzna Rak jaki jest

Polecane posty

Gość tristar

czy jakies Raczki moga cos powiedziec o sobie? z gory dzieki!

Gość gość
głupi, małostkowy, ma nałogi, leń, przeważnie na czyimś utrzymaniu, plotuch, nie stały w uczuciach, brudas. może mieć ścianę z książek ale nigdy ich nie czyta. bleeeeee

Gość tristar
oj tam oj tam, to sie akurat nie zgadza. a moze jakies pozytywy?

Gość gość
s*******n nie wart opisu.

Gość gość
kobieciarz

Gość gość
ja mam raczka w domu , i choć nie ma może najłatwiejszego charakteru , to jest najlepszym facetem jaki mógł mi się trafić. Ma ''ścianę'' z książek (ok. 1000 szt.) , ale wszystkie przeczytał , jest mega inteligentny , jak gdzieś wychodzimy na imprezkę a sytuacja wymaga żeby obdarować gospodynię kwiatami , to jest też zawsze i kwiatek dla mnie , nie żałuje kasy jak go o coś poproszę , czasami to nawet nie mówię że coś mi się podoba , bo mogę być pewna że najpóźniej na drugi dzień będę mieć to w domu . Jest wierny , pamięta o wszystkich rocznicach , urodzinach , imieninach itp. , i kocham go nad życie.

Gość tristar
hmmm... ciekawe... nie ma najlatwiejszego charakteru? a o jakie cechy chodzi?

Gość gość
lubię jak kobiecie staje

Gość gość
jest humorzasty i złośliwy

Gość gość
Ja byłam w związkach z dwoma rakami i byli zupełnie różni, wręcz jeden był przeciwieństwem drugiego tak że nie ma co się znakami zodiaku sugerować.

Gość gość
sikam na siedząco

Gość gość if
To chyba najbardziej wymagający facet całego zodiaku. I to nie miał być komplement. Współpraca z Rakiem oznacza ciągłe zmagania z jego ego.Raki mogą sprawiać wrażenie bojaźliwych i nieśmiałych. Czasem wręcz zachowują się tak, jakby cały świat stanowił dla nich zagrożenie. Raki są niezwykle wrażliwe, także na własnym punkcie. Na urazy i przykrości zwykle reagują wycofaniem się i przeważnie unikają bezpośredniej konfrontacji.Raki mają wielką wyobraźnię i nieomylny instynkt prowadzący je do celu, choć często działają nie wprost. Potrafią wyczuwać myśli innych i reagować na nie. Są zdolne do przeżywania najgłębszych uczuć,ale już z okazywaniem ich jest problem

Gość gość
do tristar , nie najłatwiejszy , to znaczy , że bywa czasami uparty , i ciężko mu wytłumaczyć że nie ma racji , i jak to raki czasem mają lubi ''raczkiem'' wycofywać się z niektórych sytuacji . Ale i tak plusów więcej niż minusów , w końcu nie ma ludzi doskonałych :-)

Gość gość if
ja też widzę więcej plusów niż minusów,tylko trzeba mieć nerwy ze stali,i przebić się przez pancerz raka natomiast kwestia intuicji i "teleportacji" mysli to niesamowita zdolność ,choć bywa uciążliwa ,ale bywa i..fajnie dla mego "raczka" 😘

Gość gość
totalne bzdury tu piszecie c**y! ja was olewam, ale to wy płaszczycie się przede mną!

Gość tristar
gosc i gosc if: tez mam wrazenie ze pancerz ma zaiste raczy i lubi robic kroki w tyl. irytujace to jest czasem, ale chyba trzeba byc cierpliwym, faktycznie, lubi sie chowac pod kamieniem chocby tak na wszelki wypadek. ale wlasnie widze tez mnostwo zalet, fajny facet :)