Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Fuerte

Jak wyleczyć się z miłości mając z tą osobą kontakt?

Polecane posty

Wiem, że najlepiej nie mieć kontaktu, wspólnych znajomych, nie wiedzieć co się u tej osoby dzieje. Niestety u mnie tak nie jest. Co więcej prawdopodobnie będziemy się często widywać przy okazji imprez... myślę, że to raczej nie pomoże zreperowaniu serca. Czy ktoś coś podobnego przechodził?

Gość gość
to raczej nie wykonalne

Gość przyjaciółeczka
wiesz, ja słyszałam, że właśnie łatwiej zapomnieć, kiedy ma się kontakt z eksem. Chodzi o to, że wówczas nie rozpamiętujesz tego, co było, nie zastanawiasz się, co teraz robi. Wkrótce zaczynasz zadawać sobie pytanie, co widziałaś w takim idiocie :)

Gość gość
Bez sensu

Nie ma gotowych recept. Kazdy jest inny i kazdy inaczej sobie z tym radzi. Musisz po prostu wyprobowac co ci bardziej odpowiada. Chyba na chodzenie imprez gdzie on jest nikt cie nie zmusza. Chyba, ze sie sama oszukujesz. Jesli tak to wszelkie nasze porady sa bez sensu.

Gość przyjaciółeczka
mhm, jasne, pewnie nie wyszło wam, bo jest wspaniałym facetem :*

Gość gość
tez przez to przechodze :(

Gość gość
ja tak mam.....on nigdy nie będzie mój,ból ....(tak ładnie o uczuciu ,Mirosław Czyżykiewicz-AVE,yutube) ja oprócz tej miłości doszłam na koniec ślepej uliczki...a dzisiaj tak pieknie świeci słonce....

Gość gość
Zerwać kontakt. Nie ma że się nie da, że znajomi. To tylko wymówki, a tak naprawdę nie chcesz zerwać kontaktu.

Gość gość
a może się przeprowadzić,zmienić miasto,kraj .....ludzie miłość to najpiękniejsze uczucie...ja tam idę na całość,a potem samo mija:)