Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdegustowanaewa

Nie wydaje Wam się, że coraz więcej ,,nieuprzejmych 'ludzi siedzi na kafaterii ?

Polecane posty

Gość Zdegustowanaewa

I dodaje niemiłych nic nie wnoszących i nie na temat odpowiedzi ? Oczywiście NIE WSZYSCY, ale dzisiaj po baaardzo długim czasie weszłam, dodałam pytanie i zamiast znaleźć odpowiedź i poznać zdanie innych na dany temat stwierdziłam, że ludzie są naprawdę niemili, nawet tutaj. Kiedys czegos takiego nie było, może jedynie jakieś wyjątki ale bez przesady... A co Wy sądzicie na ten temat ? Bo nie wiadomo czy się śmiac czy płakać :D

Gość gość
rzuć buraka, znajdziesz sobie lepszego🖐️

Gość gość
Nie wydaje Ci się. Chołota po gimnazjum szaleje :-)

Gość gość
Zmien forum.

Gość gość
Wiedziałem, że nie pójdziesz na żaden spacer :classic_cool:

Gość Zdegustowanaewa
Byłam rano na spacerze, ale wróciłam, bo do tej pory bym zmarzła :D a co do zmiany forum to nie musze tego robic, bo i tak jestem tu rzadko, to tylko moje spostrzeżenie ;)

Gość gość
to tu nie wchodz jak ci sie nie podoba szmatoo

Gość gość
Ten ostatni hejt na Noxelię to porażka. Siedzi g***ażeria i tylko patrzy komu dokopać. Żenada.

Gość Zdegustowanaewa
Dokładnie, żenada. Trzeba naprawdę być kopniętym, żeby na własne życzenie sie tak poniżać i wyzywać kogoś :) Oj nie myślą Ci ludzie, robią z siebie idiotów :D

Gość gość
Pisałem, że zostaniesz na kafe, zamiast coś robić tak jak nawoływałaś do tego innych i jak widać siedzisz. Jesteś w 100% przewidywalna, tępoto biurowa.

Gość Zdegustowanaewa
Ja do czegos nawoływałam ? Serio musiałeś mnie z kims pomylić. Haha :D tepoto biurowa ? To Ty jesteś w 100 % przewidywalny, bo wiadomo że jestes tu żeby sobie innych powyzywać i zrobic na złość. Miałam nadzieję, ze są tu jeszcze normalni ludzie a tu pudło :P

Gość gość
Bo teraz sama gimbaza tu przesiaduje:/

Gość gość
Jasne że to ty nawoaływałaś do pójścia na spacer w innym wątku a teraz siedzisz nadali pyskujesz, nie próbuj nabierać starego wygi bo ci się nie uda :D

Gość gość
Nieuprzejmych to mało powiedziane. Ale to pokazuje problem jakimi kategoriami myślą ludzie teraz :(

Gość Zdegustowanaewa
Powinno być tu jakieś nie wiem ograniczenie wiekowe ? albo jakis test na inteligencje i logikę ? Bo naprawdę cos strasznego :(

Gość gość
Po prostu wylazłaś ze skóry bo nikt ci nie potakuje.

Gość Zdegustowanaewa
To faktycznie mnie pomyliłeś, owszem czytałam ten temat o spacerze ale po co takich płytkich ludzi miałabym do tego nawoływac ? Serio nie ja ale zaden ,,stary wyga ''- nazywając siebie tak widac że nawet do siebie nie masz szacunku, wierzyc mi nie musi, nie musze się przed nikim tłumaczyć z czegos czego nie zrobiłam, bo tłumaczą się winni :) Poza tym nie pyskuje tylko wymieniam sie spostrzeżeniami a co do tego czy cos robię, to tak, ja mam podzielną uwagę w przeciwieństwie do Ciebie, bo Ty pewnie czekasz aż ktoś w jakims poście ktos Ci cos odpisze żeby móc hejtować i ponizac się na forum :)

Gość Zdegustowanaewa
Nikt nie musi mi potakiwać, po prostu jeżeli ktoś ma otwarte oczy to skapnie się że cos z niektórymi jest nie tak ;)

Gość gość
Nie wydaje Ci się. Chołota po gimnazjum szaleje usmiech.gif x a ty po jakiej szkole imbecylu jesteś, że piszesz hołota przez ch? :D co za debile tu są hahha jak w komediii

Gość gość
Twój obecny temat to też pytanie. Odpieram: "Czego zawracasz nam głowę, cholero!? :classic_cool: No i gdzie Ty widzisz tych opryskliwych ludzi? :classic_cool:

Gość gość
gdzie ? nie trzeba nigdzie wychodzic, żeby na takich natrafić :) może ktoś sobie nie zdaje sprawy, ale serio swoją głupią gadką, tym co się pisze moża kogoś naprawdę urazić.

Gość gość
Dokładnie, ja się kiedyś popłakałam bo jakaś męda mi coś napisała wyzywając mnie, ja nikogo nie wyzywam ani tu ani w rzeczywistosci, nie rozumiem zachowań tych "ludzi". Dlatego teraz już o nic nie pytam, nie odpowiadam (tylko teraz) bo nie chcę tracić nerwów. Niektórzy nie rozumieja, że nawet na forum można kogoś doprowadzic do łez lub smutku, to nic i tak wszystko wróci do tych chamów.

Gość gość
ignoruj hejterow, to najwiekszy bol dla nich, nie przejmuj sie nimi, dla nich najwieksza rozkosza w zyciu jest hejt, to specjalisci od nienawisci, ignoruj

Gość gość
podstawa, nie należy forum dla anonimowych fiutków traktować na poważnie, tyle i aż tyle

Gość gość
najgorsza jest prawatywa i allium, niby nie wulgarne ale takie zarozumiałe, że szok, jakby posiadły całą wiedzę świata

Gość trollllusss
Zdegustowana, pozwól ze zabawie sie z twoim chłopakiem!

Gość gość
Ciekawe czy tacy są w rzeczywistości, czy potrafią powiedzieć coś takiego prosto w twarz. Wątpię. Jako anonim każdy ma wielką gębę tylko, że trzeba wiedzieć jak jej uzywac a nie głupka z siebie robić :P

Gość gość
Dokładnie, ja się kiedyś popłakałam bo jakaś męda mi coś napisała wyzywając mnie, ja nikogo nie wyzywam ani tu ani w rzeczywistosci, nie rozumiem zachowań tych "ludzi". Dlatego teraz już o nic nie pytam, nie odpowiadam (tylko teraz) bo nie chcę tracić nerwów. Niektórzy nie rozumieja, że nawet na forum można kogoś doprowadzic do łez lub smutku, to nic i tak wszystko wróci do tych chamów. Z tego płaczu sie nie odwodnij, debilko!

Gość Zdegustowanaewa
Trolllusss- wątpie żeby Cię zechciał.

Gość Zdegustowanaewa
Chociaż.. I tak sie mną powoli nudzi. Pozwalam.