Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

połowa faktycznej ceny wózka. To niesprawiedliwe!

Polecane posty

Gość gość

Ludzie kupują drogie firmowe wózki typu X-lander, Mutsy, Quinny, Emaljunga, a potem wystawiają je za ceny, za który mam nowy wózek! Powrzucam potem parę linków, ale jestem w szoku. Mama pisze na aukcji, że za cały zestaw X-Landera w 2013 roku dała 3 tys. a wózek sprzedaje za 1.700. Kto to w ogóle kupuje?

Gość gość
kobieto chciałabym miec takie problemy jak ty zajmij się czymś umyj moze podłoge bo się lepi

Gość gość
ale niektórym zależy na markowym wózku ale ich nie stać i to dla nich okazja, żeby mieć wymarzony wózek w przystępnej cenie. To tak jak z samochodami, za powiedzmy 40 tys można mieć nowego fiata ale ludzie wolą kupić używanego vw bo to wyższa klasa, tak samo z wózkami. Ja akurat kupiłam nowy gorszej jakości ale rozumiem tych, którzy wolą używany a lepszej marki.

Gość gość
Tego x landera za darmo bym nie chciała :) wygląda jak zabawka dla dziecka. Ma małą gondole i małe kółka. Ale widzę ich dużo. To chyba jakiś trend zakupowy.

Gość gość
ale o co ci tak właściwie chodzi? przecież nikt cię nie zmusza do zakupu takiego wózka

Gość gość
gdyby sprzedawla w pelnej cenie albo ciut nizszej to mogloby to wzbudzac oburzenie, ale pol ceny? to chyba fajnie ze inna mama moze miec oryginalny, nieprzetyrany wózek za pół ceny. wg twojego toku myslenia sprzedawanie uzywanych samochodów tez jest nei do przyjecia?