Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mika2222222222

czyba mam depresje. POMOCY

Polecane posty

Gość mika2222222222

Witam Od jakiegos czasu czuje sie wypalona. Na poczatku myslalam ze to tylko z przemeczenia i lenistwa. Caly czas bym tylko lezala i nic nie robila i to nie dlatego ze mi sie nie chce ale uwazam ze nic juz nie ma sensu. Oczywiscie nie w tym stopniu zeby soboe zrobic krzywde tylko moje zycie pozbawione jest sensu. Nie mam ochoty wychodzic do ludzi, najlepiej to bym zaszyla sie w domu i caly czas zamartwiala. Czesto tez mysle o zle podjetych decyzjach w moim zyciu. Kiedys bylam radosna i usmiechcieta dziewczyna a teraz jestem chodzacym wulkanem zlosci. Bardzo szybko mozna wyprowadzic mnie z rownowagi, nawet najmniejszy drobiazg wprowadza mnie w furie. Ale ze cos jest nie tak zauwazylam dopiero kilka dni temu kiedy tak nagle z dnia na dzien spadla mi ochota na seks, gdzie przed tem nie wyobrazalam sobie przerwy dluzszej niz 2 dni. W przyszlym tyg wybieram sie do psychologa a teraz chcialambym z kims o tym porozmawiac. Dodam jeszcze ze od roku jestem w zwiazku malzenskim ktorego owocem jest przeurocza olivia. Maz chodzi do pracy a ja caly dzien siedze z coreczkaa w domu i to mnie strasznie doluje.

Gość gość
No to masz depresje. Lecz się i znajdź równiez pracę, nie siedzibą w domu jak kura, bo to cie w sporym stopniu dołuje.

Gość mika2222222222
Dzieki za odpowiedz. Musze poszukac jakiegos dobrego psychiatre i sie umowic.

Gość grubarybka
Sadze ze tak