Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wstydze sie robic kupe przy moim wspollokatorze

Polecane posty

Gość gość

on mi sie podoba i nie moge sie przemoc :( korzystam z toalety jak go nie ma, a jak jest to wtedy sram dopiero na uczelni :( co robic??

Gość manda mi a mi
przez Ciebie mi sie zachcialo

Gość Dooopka z HRu
a wspollokator robi przy Tobie?

Gość gość
nie wiem, nie sprawdzam z zegarkiem w ręku ile byl czasu w toalecie bo jak wiecej niz 3 min to pewnie kupa :D problem polega na tym, że mój pokoj jest na uboczu więc nie widze kiedy ktoś idzie do kibla i na ile czasu, a jego pokój jest zaraz obok toalety więc widzi kto tam wchodzi i na ile czasu, pewnie nawet słyszy odgłos spuszczanej wody on mi się podoba i jakoś nie mogę, już kiedyś aż mnie brzuch bolał od wstrzymywania ale nie byłam w stanie się wysrać, miałam blokade więc wyszłam z mieszkania i poszłam do centrum handlowego i tam sie zalatwiłam :O :D jestem zalosna wiem to

Gość gość
masz fiksację analną na jego punkcie:D

Gość gość
pewnie jestes gruba i brzydka :(

Gość gość
nie jestem gruba ani brzydka, jestem szczupla i bardzo zadbana, kiedys jak moj wspollokator byl pijany to nawet mi powiedzial, ze nie sadzil ze bedzie mieszkal z tak atrakcyjna dziewczyna ;)

Gość gość
to wejdz mu do lozka w nocy

Gość gość
nie bede mu wchodzic do zadnego lozka prosze o jakies normalne odpowiedzi, a moze ktoras kobieta miala podobny problem? czasem tu ktos pisze ze sie wstydzi srac przy swoim chlopaku na poczatku wspolnego mieszkania, a to podobny problem. Jak to pokonalyscie?

Gość gość
Powiem tak .Jesli w wc jest umywalka to odkręc na cały zycher wodę i wtedy kupkuj.To naprawdę dobry patent .Sprawdzony :-D

Gość gość
zrób mu loda z połykiem

Gość gość
O matko pralkę włącz, wodę puść w kranie, czy w wannie i nic nie słychać. Papieru wrzuć do kibla przed i się załatwiaj. Jak można o czymś takim pisać? Ja nie rozumiem. Niby panna dorosła a takie problemy ma wielkie, że nie potrafi rozwiązać. A lataj po tych centrach jak żeś głupia. Co jeszcze trzeba za ciebie będzie w życiu zrobić jak ty problemy masz ze sraniem? Pewnie skończyć studia i iść do pracy bo będzie fobia. Rany boskie katastrofa co to teraz porosło.

Gość gość
wszystkie te rady sa ok, papier w kiblu by zagluszyc plum, a jak nie ma to sranie na dłoń, odkrecanie wody, robienie usznego indianina, czyli lekkie uderzanie dłońmi o uszy, wtedy nic nie słychać i jest komfort psychiczny, spalenie zapałki w czasie srania co zamaskuje smród po.