Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem brzydka, a moja matka jeszcze mi dogryza i mnie poniża :( mam dość

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem czy ona to robi specjalnie czy nie :( ostatnio była ze mną w galerii na zakupach, przymierzalam spodnie a ona proponuje mi inne bo te pasują wysokim zgrabnym dziewczynom i wygladam w nich grubo, bluzka ta nie moze byc bo wygladam w niej wulgarnie, ze mam za duze piersi i nie powinnam takich nosic :O mam wg niej brzydkie zęby i powinnam nosic aparat poki nie jest za pozno i jestem mloda, mam wg niej brzydkie włosy, wysyla mnie do fryzjera stylisty :O nawet kase chce mi dac, duzo tego Wg niej chyba nie ma we mnie nic ladnego, jestem odpadem i paskudą, od lat mnie krytkuje, nigdy nie pochwalila :( jak przynioslam swiadectwo maturalne wyptywala jak poszlo innym i czy nie moglam sie lepiej postarac :( wieczne wymagania, moja samooca to ZERO od czasów gimnazjum :(

Gość gość
Wyprowadz się z domu

Gość gość
Nic takiego zlego ci nie mówi. Odchudź się, zadbaj o włosy i będzie ok. Załóż sobie aparat na te zęby i weź się w garść. Pewnie jesteś typową dupowatą nastolatką z depresją, która zamiast nawet iść normalnie to ciągnie się jak smród po gaciach i wpieprza tylko fast foody.

Gość gość
gość 17.03 - w buty wsadz sobie takie rady. Autorko twoja matka jest toksyczna i zaburzona , im szybciej się od niej uwolnisz ,tym szybciej ...wypiękniejesz..

Gość gość
Matka chce pomóc, a jeszcze narzekasz. Żałosna jesteś.

Gość gość
a ja bym skorzystala. chce placic, to idz do fryzjera, zaloz sobie aparat, idz na jakies cwiczenia. zrobisz z siebie laske i bedziesz sie lepiej czula. ach, gdyby moi rodzice mieli kiedys kase na aparat na zeby, ale nie mieli i mam krzywe i brzydkie. potraktuj to jako pomoc od matki i chec z jej strony, zebys byla fajna laska.

Skorzystaj z kasy i dla siebie wypiękniej. A matkę miej w d***e bo widać że jest toksyczna i niezrównoważona emocjonalnie.

Gość gość
Cudaczekja sama jesteś toksyczna i niezrównoważona psychicznie a takie matki co dba o dziecko to niejedna może pozazdrościć