Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jak zamawiacie wody z avonu to dostajecie je zafoliowane?

Polecane posty

Gość gość

witam,zamowilam u konsultantki 3 wody toaletowe,co dziwne przyniola mi je zaraz na 2 dzien,problem w tym ze a bez folijek,a wydaje mi ie ze kiedys jak zamawialm to dotalam zafoliowane albo cos mi ie pomylilo?o co tu chodzi?kto mozew wie?

Gość gość
czasami za zafoliowane czasami nie, to zalezy. Btw nikt Ci tu nie odpowie bo kazdy PODOBNO uzywa wod powyzej 300 zł :P

Gość gość
jeśli chcesz sprawdzic czy były używane - to przy pierwszym psiknięciu powinno być tylko powietrze. Jeśli były juz używane to od razu polec***erfum.

Gość gość
Wody z avon są zawsze zapakowane. Jeśli nie maja tej folii to były otworzone bez twojej wiedzy. Tyle. Osobiście wolę kupować w oriflame bo perfumy są w cudnych flakonach i każda woda pachnie inaczej. A w avon te perfumy nie urywają d**y a do tego strasznie ciężko pachną i każdy tak samo.

Gość gość
hej!:) ja zamawiam dosc czesto i jakis czas temu moze tak pol roku temu byly zapakowane w folie, ale ostatnio zamowilam i nie bylo folii hmm nie wiem wlasnie od czego to zalezy

Gość gość
czyli dala mi otwierane:(

Gość gość
Nie koniecznie, ja jestem konsultantką AVON i sama jak zamawiam to zdarza się że w paczce przychodzą perfumy nieofoliowane. To zależy od sposobu ich produkcji, czasami ta folia jest czasami nie.