Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

siedze na bombie tykajacej

Polecane posty

Gość gość

:D termin mam za tydzień ale 2 cm rozwarcia i bez czopa od czwartku. Chciałabym już i boję się bo to mój drugi porod i już wiem co mnie moze czekać. Bzyknelabym się z mężem ale boję się że to będzie mój gwóźdź do trumny :D mam nadzieję że dostane zzo bo specjalnie po to jadę rodzic do innego miasta

Gość gość
Hahaha :D

Gość gość
Bzyknięcie dziś, rano poród. To by było wg mojego doświadczenia (takie rozwarcie i taki termin odejścia czopu). Ale cesarką musiało się skończyć bo to było przed terminem i nie wszystkie funkcje się przygotowały.

Gość gość
ależ agresywna odpowiedź. :-/. autorko bzyknij się, tak czy siak musisz urodzić więc lepiej wcześniej i po przyjemnościach:) po co żyć w strsie.

Gość gość
a 39 tc to już ciąża donoszona.

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhhh
ja siedziałam wczoraj na bombie tykającej. siedziałam ale nie byłam w stanie sie nieporuszac i w koncu wystrzeliła w sam srodek. :-)

Gość gość
Nie no 40 już leci przecież

Gość gość
ja tez mam termin za tydzien :-) to tez moja druga ciaza i niby mam juz dosyc, jednak boje sie...bzyknac sie nawet nie mam ochoty bo wszystko mnie boli, najbardziej biodra. czop jeszcze nie wylecial a co do rozwarcia to nie wiem bo lekarza mam dopiero w czwartek. wczoraj brzuch mnie bolal jak na miesiaczke ok 5 min.dzis to samo, ale jako takich skurczy nie ma...