Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaskoczony 2

Jestem z dziewczyną dość długo a ona nie chce rozpocząć życia seksualnego

Polecane posty

Gość zaskoczony 2

Witam. Jestem z dziewczyną od ponad roku. Oboje mamy skończone po 17 lat jesteśmy bardzo dojrzali. Kochamy się strasznie mocno. Zarówno ja jak i moja dziewczyna jesteśmy pewni swoich uczuć. Od pewnego czasu męczy mnie bardzo fakt że moja dziewczyna nie może się przełamać na seks, Mówi że nie może sie przełamać nie jest jeszcze gotowa. Praktycznie zawsze jak się spotykamy to robię jej palcówke macam jej piersi i tak dalej... Ona jest bardzo podniecona. Lecz ona tylko raz mi zrobiła dobrze i na tym sie skończyło bo poczuła się jak d****** Oczywiście dotyka moich narządów ale nic pozatym. Często też ona wchodzi na mnie i ocieramy sie przez bielizne, Ja już nie mogę wytrzymać i niewiem czemu ona nie chce mi sprwić przyjemnośći. Rozmawialiśmy o tym kilka razy ale ona czuję sie zblokowana. Nie wiem co mam robić. Dodam jeszcze że traktujemy siebie na poważnie ona mi nawet powiedziała że jest gotowa żeby mieć ze mną dzieci jakby coś, Co mam robić?

Gość gość
Tak jest, oczywiscie seks jest tylko dla tych co maja dobra prace. Takiej bzdury dawno nie slyszalem. A co do tematu, to niestety nikt ci nic nie doradzi, bo nie ma dobrej rady. Jesli naprawde kochasz musisz ustapic. A jesli nie, to poszukac innej , latwiejszej.

Gość gość
zasada jest taka. Jak dziewczyna w ciagu 6 miesiecy nie da d**y to szukam innej. No bo ile mozna czekac na sex. Bez przesady. Dziewczyna mowi ze kocha ale d**y nie da. Zalosne

Gość gość
jeszcze długo ci nie da. W końcu będziesz miał tego dość, że musisz walić konia zamiast sobie p******* i będziesz robił jej wieczne afery. Przez to ona jeszcze większe będzie miała obawy czy ci d******y. W końcu się rozstaniecie i da dużo starszemu, który ją wydyma i zostawi. Wtedy wrócisz do niej i będziesz dor***iwał resztki po dużo starszym gościu z którym uprawiała każdy rodzaj sexu.

Gość gość
pewnie innym też robi loda i daje sobie robić palcówę. Może jakiś kolega puka ją czasami, a tobie nie chce dać. Tak też bywa.