Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Toksyczna matka mnie śledzi

Polecane posty

Gość gość

Mam 15 lat, jutro wyjeżdżam z koleżanką na tydzień do jej babci. Moja matka próbuje mi wszystko utrudnić, żebym tylko została w domu. Traktuje mnie jak 8-letnie dziecko. Zanim wyjadę ona musi znać adres, mieć numer do babci, okej. Powiedziała, że zanim wyjadę, mam zrobić testy na narkotyki, zrobiłam je i wyszły negatywne. Teraz ma nowy warunek - muszę zrobić takie same jak wrócę, a jak wyjdą pozytywne to zmienia mi szkołę (w szkole mam dobre towarzystwo, ale ona się czepia). Na dworze mogę być do 16 lub 18. Kiedyś jak byłam ze znajomymi ona po prostu przyszła do nas i kazała mi wracać albo podjeżdżała w to miejsce gdzie byłam ''przypadkiem''. Jak już pozwala mi wyjść to dzwoni do mnie co 20 minut i uważa, ze to normalne. Jak ja nie odbieram to wydzwania do moich koleżanek. Oprócz tego śledzi mnie w internecie. Grzebie ciągle w moich rzeczach, przegląda WSZTSTKO - torbę szkolną, każdy zeszyt, ubrania. nie mogę mieć żadnej prywatności. telefon też przegląda. jeśli idę do koleżanki na noc - ona MUSI zadzwonić do rodziców. ona chce wiedzieć o mnie każdą rzecz. nawet koleżanki zauważyły, że to co ona robi nie jest normalne :(

Gość gość
pewnie puszczała się w twoim wieku i martwi się abyś nie popełniła tych samych błędów co ona. matczyna troska :)

Gość gość
No bardzo dziwne, gówniara wychodzi na noc, a matka ma się nie interesować?

Gość gość
Jeśli wychodzę na noc ona nie zadzwoni raz, tylko co 15 min. To jest dziwne.

Gość gość
lekko j******a jest jezeli robi to wszystko bez powodu

Gość gość
Po nocach :D powiedz jej, żeby znaazła sobie h**a do d**y to jej przejdzie. Niezłą wiochę ci robi.

Gość gość
ktos powinien powaznie porozmawiac z twoja stara