Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kacperek czy Marcelek

Polecane posty

Gość gość

Ktore ladniejsze Waszym zdaniem ???

Gość gość
ależ wymysliłaś! może precelek mu daj. A co!

Gość gość
Serdelek i Pierdelek ładniejsze..... masakra z tymi słodko-pierdzącymi, oklepanymi imionami bleeee!

Gość ddddddddddddddd
w sam raz dla geja :O

Gość gość
Kacper to piękne imię, mój je nosi. Teraz jest dość popularne ale mój syn ma 9 lat i kiedy wybieralam imię bylo rzadko spotykane.

Gość gość
Kacper był mało popularny 9 lat temu? Nie rozśmieszaj mnie, bo chyba sama nie wierzysz w te bzdury, które sobie wmawiasz. Dałaś synowi oklepane imię wtedy i zostało takie do dziś.

Gość gość
jak może być piękne imię kacper czy marcel??? to imię które uwłacza dorosłemu mężczyźnie

Gość gość
a nie można było napisac kacper i marcel?..tylko tak słodkopierdząco to zdrobniłas :O

Gość gość
Ze mna na porodowce lezala dziewczyna ktora urodzila blizniaki i dala im na imie Kacper i Marcel :-)

Gość gość
Marcel ;) Sama kiedyś stwierdziłam że fajnie byłoby tak dac synkowi na imię :)

Gość gość
Kacper

Gość gość
u mnie też jest Kacper :) uważam że jest najpiękniejszym imieniem jakie znam z imion męskich!

Gość gość
Nie mogę! Kacper od razu kojarzy mi beksą i ciepłą kluchą! Najlepsze są tzw. twarde np. Radek <3

Gość gość
o matko;/ ja zalozylam ten temat az smutno mi sie zrobilo jak to czytam ;/

Gość gość
Znam jednego kacpra,tak gowniarza nie trawie..!! Ma 3 lata,jest bezczelny,egoistyczny,drze ryja o byle co i bije dzieci. Potrafil za nic pchnąć dziecko innej kolezanki 1,5 roczne które jest bardzo przyjazne i życzliwe innym dzieciom,kopnąć i powiedzieć ze go nie lubi. Sama bym mu tak wp******ila ze by tydzień nie siadl tak gowniarza nie lubię..typowy rozwydrzony śmierdziel kacper..a dodam ze Lubie dzieci,a tego wyjątkowo nie cierpie.

Gość gość
Kacper jeszcze ujdzie w tle jeśli jesteś be slubu, ale Marcel kojarzy mi się z jakimś wioskowym pijakiem z czerwonym nosem, ogólnie oba imiona to patologia zawiewają ale Twoja sprawa skoro nie ma innych normalnych imion według Ciebie.

moja znajoma ma 13 letniego Kacpra.. ostatnio przyszedł i mówi: mamo dlaczego mnie tak brzydko nazwałaś :D

Gość gość
nie no jakie chamstwo, masakra

Gość gość
ale z tego precelka to się uśmiałam :D

Gość gość
masakra :/ nawet nie wiedzicie jak nie milo się czyta takie rzeczy o imieniu które chciało się dac swojemu maleństwu ;/

Gość gość
ja mam kacperka i mam zamiar go wychować na bezczelne, chamskie i wredne człowiecze :) niech ustawia po katach calą resztę franków, janków i innych marianów :D

Gość gość
daj kacper. Marcel to według mnie wsiowe imię...

Gość gość
Kacper to imię dla klauna, pajaca. Tu gdzie mieszkam , tradycyjny Kasperl to ulubione kukiełka teatru dziecięcego od dziesięcioleci i nikt tu chyba nie da tak dziecku na imię. Nawet w Pl imię to wydaje się być komiczne, mało poważne i niemęskie, poza tym Kacper to Kacper, czyli słabo wyrośnięty krasnal. Marcel to imię dla geja, bardzo zniewieściałe i chyba wzięło się od Marceliny , nie jak to ma się w przypadku innych imione gdzie żeńskie biorą się od męskich :D. Czy Kacper czy Kacperek lub Marcel, Marcelek, wszystkie są beznadziejne . Z chłopca ma wyrosnąć mężczyzna a nie jakiś cholerny zniewieściały nieudacznik.

Gość gość
o widze, że ktoś trafnie opisał imie Marcel. nie dość że brzydkie, to jeszcze jak dla geja, albo dla jakiegos wiesniaka. Na Śląsku pełno jest Marcelów po 50tce. Mnie sie to jeszcze kojarzy z takim wieprzkiem, pijusem z czerwonym od przepicia nosem. Nie wiem jak ktokolwiek moze to imie brac w ogole pod uwage. Kacper jest z drugiej strony malo powazne jak dla doroslego czlowieka. Jeszcze jedno imie ktore jest bardzo zniewiesciale to gabriel :/ Gabryś :/ MASAKRA, JAK TAK W OGLE MOZNA SKRZYWDZIC DZIECIAKA.

Gość gość
obydwa brzydkie, ale ktoś fajnie napisał: może precelek :-)