Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość autorka tematu gosc

Czy wam tez sie tak zmienia ???

Polecane posty

Gość autorka tematu gosc

Chodzi o smaki podobno jak kobieta jest w ciazy to chce zjesc cos czego jej akurat brakuje chodzi o witaminy i mineraly,ale co z osobami nie bedacymi w ciazy.Ja nigdy nie pilam hebraty z mlekiem moze jako dziecko kilka razy ,ale jakis czas temu nabralam na to mega ochoty i pamietam jak pierwszy raz sobie zrobilam taka herbate z mlekiem to potem przez kilka miesisecy tak pilam.Uwielbialam nie moglam przestac i nie wyobrazalam sobie,zeby napic sie herbaty bez mleka a wczesniej bylam i nadal jestem miloscniczka herbaty ,bo pijam kilka kubkow dziennie.Tak samo z maslem orzechowym i jeszcze najlepiej jak sa tam kawalki nie zmielonych orzechow.Kiedy ja tego nie nawidzilam jako dziecko i jako osoba dorosla.Nie lubilam i juz a tu nagle taka zmiana moge jesc to kazdego dnia.Jestem ciekawa czy moze jest tak dlatego ,ze moj organizm sie dopomina czegos jakis witamin itd...a moze to znaka jakiejs choroby chciaz to chyba nie mozliwe tez tak macie ?

Gość Aska11111
ja nienawidzę śledzi, a ostatnio nabrałam ochoty..:-/ Spróbowałam i doszłam do wniosku ze nadal mi niesmakuje

Gość autorka tematu gosc
sledzie akurat sa pyszne idiotko :o

Gość autorka tematu gosc
Jestem w ciazy, a nie mam nawet slubu. Czy to znaczy. ze moje dziecko bedzie bękartem?