Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goscs

usunelam facebooka wreszcie...

Polecane posty

Gość goscs

...czuje sie wolna. Sluchajcie, usunelam niedawno, trzeba czekac 14 dni. Sadzicie, ze inni znajomi mnie tam jeszcze widza? dokonalam usuniecia trwalego a nie dezakwtywacji. I drugie pytanie, czy jesli odpale przegladarke na innym komputerze, gdzie sie logowalam na fajsa ale sie nie wylogowalam, to przedluzy to liczbe dni do calkowitego usuniecia? sorry za spam, pisze znow tu bo na ogolnym nie bylo odzewu

Gość gość
ja tez mam zamiar usunąc

Gość gość
ja nie wchodzę od niedawna i mi z tym o wieeele lepiej. Na fajsie to się tylko można zdenerwować

Gość niś szlisen
nie mam fejsa, czym sie można zdenerwowac?

Gość gość
Tak na marginesie po co wam takie fb,nk itd? szukacie znajomych czy co? ja nigdy tego nie miałem więc niewiem co wy w tym widzicie. Nie lepiej się spotkać?

Gość goscs
czym sie mozna zdenerwowac? wieloma rzeczami, ze ktos wchodzi Twoja prywatnosc, przede wszyskim. Poza tym mialam w znajomych osoby, ktorych na codzien nawet nie lubie, mialam tez problem z ludzmi, ktorzy chcieli,zebym ich dodala do znajomych a ja nie mialam na to ochoty, wlasnie ze wzgledu na brak woli pokazywania swojej prywatnosci, nie dawalam masy zdjec ale jednka jakies byly. Pozniej widzisz te soby na zywo i niezrecznosc dlaczego Ona nie dodala mnie znajomych. Kolejna rzecz to, ze z naprawde bliskimi znajomymi mam kontakt na email i tel.

Gość gość
zdobyć kogoś (czyjeś zaufanie) przez fejsa to banał :) na żywo to wyzwanie! Nie idę na łatwiznę, nie korzystam i korzystał nie będę... ale podglądam :P

Gość goscs
wlasnie, ze wzgledu na podladaczy sie stamtad wypisalam. Natomiast, czy ktos zna odpowiedzi na moje pytania?

Gość gość
a jakie znaczenie może mieć logowanie? zresetują konto po upływie terminu i tyle... samo zniknie :)

Gość gość
Gratulacje. Ja nigdy nie miałam i nigdy mieć nie będę. Dla mnie to strata czasu.

Gość goscs
Dziekuje :)od miesiaca o tym myslalam i wreszcie to zrobilam. Chodzi mi o to czy jesli usunelam, to czy w okresie tych 14 dni, widac moj profil jeszcze, czy znajomi widza. Wolalabym, zeby nikt mnie juz nie widzial.

Gość gość
ja mialam zdezaktywowane od wrzesnia... bo nie wiedzialam, ze da sie usunac. :) ale od czego jest Google? wszedzie pisali, ze nie ma tej mozliwosci, a jednak. :P dzis sie pozbylam balastu, podgladaczy, klamcow i chamstwa... ;)

Gość gość
chyba normalnie możesz korzystać ORAZ możesz w tym czasie rozmyślić się i odwołać dezyzję o usunięciu. Po to jest ten termin :)

Gość goscs
ale czy mnie widza? jak dzis usunelam. czy dopiero po 14 dniach znikne totalnie. ja poczytalam troche i usunelam totalniem to sie nazywa in memorial jakos tak.

Gość gość
brawo

Gość gość
tego nie wiem na pewno, ale jak konto jest aktywne w tym okresie, to bez ograniczeń.

Gość goscs
hmm.... oki, dla bezpieczenstwa nie wejde tam przez miesiac, boje sie tylko, ze jak odpale przegladarke w pracy, gdzie nie wylogowalam sie z fajsa to automatycznie, nawet nie wchodzac na fejs przedluzy sie okres aktywnosci... ehhh... swoja droga ten fejs jak cyrograf z diablem, trzeba sie mocno napracowac by wypisac sie z tej spoleczosci.

Gość gość
czym sie mozna zdenerwowac? wieloma rzeczami, ze ktos wchodzi Twoja prywatnosc, przede wszyskim. Poza tym mialam w znajomych osoby, ktorych na codzien nawet nie lubie, mialam tez problem z ludzmi, ktorzy chcieli,zebym ich dodala do znajomych a ja nie mialam na to ochoty, wlasnie ze wzgledu na brak woli pokazywania swojej prywatnosci, nie dawalam masy zdjec ale jednka jakies byly. Pozniej widzisz te soby na zywo i niezrecznosc dlaczego Ona nie dodala mnie znajomych. Kolejna rzecz to, ze z naprawde bliskimi znajomymi mam kontakt na email i tel x skoro wkurza cie, ze ktos widzi "twoja prywatnosc" to na cholere zakladalas DOBROWOLNIE konto na portalu, ktorego celem jest pozbawianie ludzi prywatnosci?! Noi i po co masz w znajomych ludzi, ktorych nie lubisz, kolejna gimsraka co to dodaje kazdego kto sie napatoczy, zeby szpanowac ilu to ma znajomych....zenada. Skoro z prawdziwymi znajomymi masz i tak kontakt na tel to pytam jeszcze raz, po kiego grzyba masz fb?

Gość gość
hipokryzja w najczystszej postaci

Gość goscs
zalozylam w 2008 roku, na poczatku z ciekawosci, nowe medium itd. fajnie bylo dodac fajna fotke itd. ale nie bylo to dla lansu, zaczelam odczuwac, ze przeszkadza mi ten portal, pod katem zycia zawodowego takze uznalam, ze lepiej nie miec konta. Po czasie odkrylam, ze ten portal jest wlasnie dla podladacytwa, kpienia, narzucania pogladow a takze jak mowisz dla lansu, spamowanie grami. Odkrylam, ze to wlasnie hipokryzja, chce miec swoja prywatnosc i odeszlam z tej spolecznosci, natomiast fajs mi nie pozwala odejsc, kaze czekac 2 tygodnie. do gimnazjum nie chodilam, jestem rocznik 82, wtedy byla jeszcze 8 klasa.

Gość goscs
aha kwestia ludzi, ktorych nie lubisz, ale jesli ktos z twojej korporacji, firmy chce cie dodac a Ty go nie chcesz a sadzi, ze jestes fajna kolezanka i masz jakas zaleznosc sluzbow to osoba, to niezrecznie nie dodac prawda? dlatego tez chce unikac tego cyrku.

Gość gość
ale to roznica miedzy kims kogo nie lubisz a nie znasz

Gość goscs
dokladnie to wiem, wytlumaczylam to w poprzednim poscie.

Gość gość
Ja też usunęłam, bo nie korzystałam , a dostawałam zaproszenia od dziwnych osób Ale stało się to wtedy gdy poszukując chłopaka mojej córki, o którym ona nie chciała nic powiedzieć, przeglądałam różnych jej znajomych i przez nieuwagę zaprosiłam brata jej kolegi :o i on mnie od razu przyjął chociaż nigdy na oczy się nie widzieliśmy :D Siara nieprzeciętna. :o

Gość gość
Z naszej klasy odeszłam z tych samych powodów: oglądałam profil pasierbicy byłego i zaprosiłam ją przez nieuwagę:D hahaha

Gość gość
ja usunełam rok temu ale nie było lekko:D

Gość gość
jak się usuwa FB?

Gość gość
niczego nie usunęłaś, dzisiaj tam byłam, wszystko działa :D:D:D

Gość gość
wiem, jeszcze kilka dni będzie działać, zaproś mnie do znajomych, przyjmę zaproszenie :)

• NAJŚWIEŻSZE

• 3
      Hej