Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość autorkaaassss

Kobiety moje drogie...co robić:(:(oczekuję krótkiej odpowiedzi proszę

Polecane posty

Gość autorkaaassss

Kobieta, która waży mniej wiecej 20/25 kg wiecej ode mnie twierdzi, że "dobrze wyglądam" :/ Mam 172cm wzrostu, ważę 63 kg.I moim ( nie tylko zdaniem wyglądam świetnie))mam zrobić z siebie anorektyczkę?!

Gość twoja waga jest ok
:)

Gość autorkaaassss
Dziękuję;) Ale nie rozumiem takiego podejśc ia:/ Sama jest gruba ja byłam chuda jak patyk, przytyłam pare kg i już, że" dobrze wyglądam":(:( aż wyć mi się chce

Gość gość
jestes jakas opozniona? ta ci mowi ze dobrze wygladasz a ty jeczysz? jednak grubaski chyba madre nie sa , jedz mniej tluszczu :)

Po pierwsze: skoro mowi, ze wygladasz dobrze, moze lepiej uwierzyc, ze to wlasnie ma na mysli,, i nie doszukiwac sie drugiego dna bo gdzies ktos tego wyrazenia uzyl zeby komus legalnie dopiec. Po drugie: jakie znaczenie ma fakt, ile kolezanka wazy? Myslisz, ze normalna osoba o zdrowej wadze bedzie wygladac anorektycznie w oczach grubaski, a grubo dla kogos, kto ma niedowage?

Gość autorkaaassss
Chodziło o to, że przytyłam... to była ironia, więc raczej nie ja jestem opóźniona...

Gość autorkaaassss
Wiem moje drogie, że ona powiedziała to nie dlatego, że jestem zgrabna, fajna itd

Gość autorkaaassss
Tak.Jakieś 2 kg nie sądziłam, że tak to widać!!!!

Moze ci poszlo w buzie wszystko, albo w cycki. Wiem, jakiej odpowiedzi oczekiwalas, i tak, jest to mozliwe, ze twoja gruba kolezanka ci dopieka z zazdrosci, ale wcale nie jest to pewne i my nie jestesmy w stanie tego ocenic bez wiekszego kontekstu rozmowy przynajmniej.

Gość gość
Ja mam 173, ważę 59 i nie jestem anorektyczką, mam bardzo kobiece bioderka, odstajaca pupe, dobry cyc, dlugie szczuple nogi. Nie sądzę, aby była między nami jakas duza różnica, wiec nie przejmuj sie glupotami i tym co inni powiedzą tylko znaj swoja wartosc.

Gość autorkaaassss
Dziękuję , aż mi lepiej ;) koleżanka zawsze się śmieje, że moje cycki ważą z 10 kg hehe.Ale jak ktoś tak o mnie mówi ...po prostuu jest mi przykro