Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

powazny problem

Polecane posty

Gość gość

mam powazny problem :/

Gość gość
to pisz, doradze. le jak minie zrobisz w bambuko to się wścieknę i cie przeklnę, jkem pjana nieco

Gość gosc prawdziwy
jestem prawikiem :( co mi doradzisz ??

Gość gość
jeśli ci to bardzo ciaży, to skladaj forse i idź do porZądnego burdelu, gdzie panny sa przebadane. A jeśli nie, to spokojnie zaczekaj aż spotkasz właściwą dziewczynę. Doradzałabym to drugie, ale nie wiem jakie parcie masz na NIEBYCIE prawikiem, bo jak duze to ci się moze na umysł rzucić a to niedobrze...

Gość gosc prawdziwy
forsy mam jak lodu :D huehuehue a juz mnie to wqrwia lata tez juz swoje za dlugo czekalem :/

Gość gość
no to idx do tego burdelu, zrzucisz co tam trzeba i znormalniejesz. ciesze sie że pomoglam, żeby cholera ktoś mi tak prostą radą pomógł kiedys :O

Gość gosc prawdziwy
nie chce burdelow jakos brzydze sie k*******m

Gość gosc prawdziwy
jak bym poszedl do burdelu to te kobiety by mi musialy chyba zaplacic :D raz w zyciu tylko widzialem ladna prostytutke, ale to bylo dawno temu :D

Gość gość
chciałes rady a nie słuchasz. Jesteś w stanbie zapewnić sobie babe do seksu? Mogę ci podpowiedziec jak. Musisz zagadać do mezatki, najlepiej takiej co jej się w zwiazku nie uklada. Nieszczęśliwej. Udaj na początku, ze ja rozumiesz, ze zalezy ci na niej i takie tam. Potem przelec. I zerwij kontakt, przeciez dostales co chciales. Potem w ten sam sposób pocieszaj klejna. Mozesz tak zapewnic sobie darmowy seks na ładnych kilka lat. powodzenia.

Gość gość
aha, i dobranoc. I nie lubię cię, ale rade dostałes dobrą. 🖐️

Gość gosc prawdziwy
no spoko ale jak mam ja przeleciec skoro jestem prawikiem i nigdy nie *****lem i tu jest ...wa najwiekszy problem ze najbardziej sie chyba boje ze cos nie wyjdzie to tak po pierwsze mam tez zanizone poczucie swojej wartosci mialem z****** dziecinstwo a generalnie to nic mi nie brakuje jestem podobno nawet przystojny dobrze zbudowany, silownia raczej dbam o siebie, mlodo tez wygladam jak na swoj wiek kobiety tez zwracaja na mnie uwage ale no wlasnie pojawia sie to ALE

Gość gosc prawdziwy
no dziekuje za rade :D huehue a dlaczego mnie nie lubisz ?? :D

Gość gość
Gość prawdziwy ile masz lat?

Gość gość
Gość prawdziwy szacun dla Ciebie. Masz szanse na udane i szczęśliwe życie małżeńskie. Zakochaj się i zróbcie to po ślubie. Wówczas oboje zrobicie to pierwszy raz i będziecie się udoskonalać dla siebie razem przez całe życie. Czy to nie jest piękne? Zachowajcie oboje czystość do ślubu bo to jest największa wartość ma£żeństwa. Nie niszcz siebie powszechnym tetaz rozpustnym i rozwiązłym życiem. To jest twój skarb i szukaj takiej samej dziewczyny.

Gość gosc prawdziwy
no dobra wszystko ladnie i pieknie kiedys tez tak myslalem okazjii mialem b.duzo bo dziewczyny zawsze na mnie lecialy ale ja juz mam 35 lat juz za dlugo czekania !!!

Gość gość
musisz byc cierpliwy