Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jehusaco

Chce sie wybic na YouTube zeby nie musieć pracować

Polecane posty

Gość jehusaco

Niedługo stworze kanał i zrobie wszystko by się wybić. Chce zarabiać z reklam, ze sponsorów, ktorzy zaplaca mi za reklame ich produktow i ogolnie z reflinkow np. Znani youtuberzy w polsce zarabiaja pare tysiecy na miesiac za siedzenie przed kompem i granie albo gadanie do kamery. To jest zycie.

Gość gość
Szybciej sie na tylku dorobisz i niebedzie cie bolal od siedzenia:-)

Gość jehusaco
Wara od tylka. A co ja pedał?

Gość jehusaco
Właśnie wróciłem z galerii. Kupiłem w elektroniku nową kamerę, mikrofon i słuchawki. Razem wydałem 2300 zł. Sam mikrofon kosztował 1190 zł. Komputer mambardzo dobry, mam już wszystko, żeby zacząć zgarniać widzów. Jakieś pytania?

Gość WEEKEND
po pierwsze nie chwal dnia przed zachodem słońca w polsce jest może 15-50 osób które zarabiaja na youtube 1000- wiecej mc a jest kilka tysięcy którzy byli tak samo nastawieni jak ty a skonczylo sie na 5 tys subów musisz pamietac ze to samo nie przychodzi rozmawiałem nie dawno z moim kolega tak sie składa ze ma panel na youtube ma ponad 200 tys widzów i miesiecznie zarabia z 1,5 tys na reke ale wkład własny na kupno gier kamer itd wyniósł mu w tamtym miesiacu ponad 3 tys

Gość jehusaco
Jakby twój kolega był ogarnięty to na sprzęt zarobiłby z reflinków. Teraz każdy tak zarabia.