Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tomasz Vavrusko

Polska jest w Soczi na 8 miejscu

Polecane posty

Gość Tomasz Vavrusko

Z 4 złotymi medalami, Polska jest obecnie na 8 miejscu. Na pierwszym miejscu nadal Niemcy z 7 złotymi, 3 srebrnymi i 2 brązowymi.

Gość gość
c***j jej w d**ę

Gość gość
Mam na to w******* 🖐️

Gość gość
. spadac doszkoły moze sie nauczycie czegos i cos osiagniecie

Żeby można było powiedzieć że Polska odniosła sukces, powinniśmy być w pierwszej 15 (na 25 krajów które dotychczas zdobyły jakikolwiek medal).

Gość gość
ja się cieszę, choć chcę więcej :)

Gość gość
A panczeny? Drużyny, zwłaszcza męska? A drużyna skoczków? Na biathlon bym nie liczyła, niestety, ale może będziemy się jeszcze cieszyć.

Gość gość
no oczywiscie ze to tak jest to przecie normalka no zupelnie no tak no w ogole :) www.youtube.com/watch?v=1FT_YcldLa4

Gość gość
Ciekawe czy zdobędą jakiś medal w naciąganiu moszny na lodzie, Tomek został w Stalowej Woli, więc szanse na medal są znikome.

Gość gość
ja pierdzielę, jakim trzeba być nieudacznikiem, żeby cudze sukcesy traktować jak własne i się tym jarać, tylko dlatego, że ma się taką samą narodowość :o Serdecznie gratuluję zwycięzcom, ale kompletnie nie napawa mnie to dumą tylko dlatego, że również jestem Polakiem. Uważam, że ani ja, ani reszta ćwoków siedzących przed tv z piwskiem w łapie, których jedynym wyczynem na polu aktywności fizycznej jest udanie się do Biedry czy do pracy nie ma prawa do poczucia współuczestniczenia w sukcesie p. Kowalczyk, p. Stocha czy kogokolwiek innego. Amen

Gość gość
Ja pierdzielę, jakim trzeba być tumanem, żeby nie rozumieć idei igrzysk olimpijskich. Żadne sukcesy sportowe Polaków nie napawają Ciebie dumą? Zresztą, nie tylko sportowe... Musisz mieć bardzo smutne życie, współczuję.

Gość gość
bardzo smutne życie to musi mieć człowiek, który czuje dumę z sukcesów innych ludzi, nie mając w nich najmniejszego udziało. Im większy nieudacznik w życiu tym zagorzalszy kibic. I to jest fakt obiektywny. Biedny, sfrustrowany człowieczku, którego największym sukcesem w życiu będzie wycie przed telewizorem z radości bo Kamil Stoch czy inna Justyna Kowalczyk stanie na najwyższym podium. Dno i wodorosty

Gość łysyjohny
ja pierdzielę, jakim trzeba być nieudacznikiem, żeby cudze sukcesy traktować jak własne i się tym jarać, tylko dlatego, że ma się taką samą narodowość pechowiec.gif Serdecznie gratuluję zwycięzcom, ale kompletnie nie napawa mnie to dumą tylko dlatego, że również jestem Polakiem. Uważam, że ani ja, ani reszta ćwoków siedzących przed tv z piwskiem w łapie, których jedynym wyczynem na polu aktywności fizycznej jest udanie się do Biedry czy do pracy nie ma prawa do poczucia współuczestniczenia w sukcesie p. Kowalczyk, p. Stocha czy kogokolwiek innego. Amen x Idź cwaniaczku i powiedz to w oczy kibicom . Sam z nerwów łapy gryziesz ale na forum to kozaczysz . Małość dziecko przez ciebie przemawia i miałkość okrutna .

Gość gość
idź popiłuj mordę na meczu legii czy innego szajsu nieudaczniku

Gość gość
ale gościu ma racje, fakt, chyba trochę nie kuma idei kibicowania, ale ma zupełną racje że to idiotyzm jest takie zesrywanie sie nad nieswoimi sukcesami🖐️