Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Juliiia

Czy to Ciąża ?

Polecane posty

Gość Juliiia

Niecały miesiąc temu uprawiłam sex z chłopakiem stosunek przerywany i z gumką , pierwszym razem wgl nie doszedł a za drugim dopiero jak zdjął gumkę , strasznie się wystraszyłam i to bardzo jak wróciłam tylko do domu bo przeczytałam głupoty tylko w internecie , dostałam okres , tydzień po stosunku zrobiłam test ciązowy i wyszło że nie jestem w ciązy , pozniej tydzień po czyli 2 tygdonie po stosunku zrobiłam znowu test ciązowy i wyszło że też nie jestem w ciązy , w piątek byłam u lekarza i lekarz powiedziała mi że to jest zapalenie pęcherza bo czesto oddaj mocz , odrazu tak miałam po stosunku na drugi dzień , cały czas o tym myśle jestem bardzo w dużym stresie , mój chłopak powiedział zę jestem nie normalna ze coś sie stało , bo wcale się nie spuścił we mnie a nic kropli , twierdzi że wymyślam to wszystko , moja mama mi też zapewnia że to nie możliwe żebym była w ciązy jeżeli nic mi się nie stało , czy to tylko histeria przed bojąca się ciązą? Prosze o szybką odpowiedz , bo jestem w duzym stresie , ;c

Gość Juliiia
POMOCY!

Gość gość
Jesteś jesteś gratulacje :)

Gość gość
Tak

Gość Juliiia
Czyli nie bedzie mi nic?

Gość gość
nic..

Gość Juliiia
dziękuj***ardzo za odpowiedz ; 3