Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość latte1001

Czy mogę być w ciąży??

Polecane posty

Gość latte1001

Witam, Proszę tylko o poważne i rozsądne odpowiedzi. Uprawiałam z chłopakiem petting, wszedł we mnie jedynie jakieś 2-3 cm i to dosłownie na kilka sekund z racji odczuwalnego bólu, nie było oczywiście wytrysku. Miesiączkowałam w dniach 29 stycznia 2 luty, cykle mam zazwyczaj 28 dniowe, ale zdarzają się też nie regularne, całe zdarzenie miało miejsce 7 lutego, czyli wychodzi na to, że to mógł być pierwszy dzień dni płodnych. Po całym zdarzeniu, jakiś dzień lub dwa po pojawiło się u mnie delikatne plamienie i nie wiem czym czy było ono związane z występującą w tym czasie owulacją czy z czymś innym. Zastanawiam się czy mogę być w ciąży. Strasznie się stresuje, upatruje u siebie teraz objawów ciąży, wydaje mi się, że zaczęły mnie boleć piersi...Sama nie wiem już co o tym myśleć. Czy był ktoś w podobnej sytuacji i może się podzielić doświadczeniami?? Z góry dziękuje za pomoc.

Gość gość
Nie powinnas byc w ciazy ;) a pewnie objawy sobke krecasz, idz do apteki kup test i sprawdz wtedy bedziesz pewniejsza:) powodzenia

Gość PolaGola
Dla mnie to nie jest możliwe. 3 lata stosuje stosunek przerywany inigdy niewpadlismy ;) A Ty nie doszukuj sie objawow bo o dziwo je znajdziesz

Gość gość
Jak nie miał wytrysku to nie moze być ciazy.Lecz nie powinno się biegać po ginekologa bo