Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

robił ktoś sobie sam rękaw cukierniczy?

Polecane posty

Gość gość

piekę tort urodzinowy jednak nie mam do udekorowanie rękawa cukierniczego czy ktoś robił go sam?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
do kremu mozna zrobic z papieru. tluszcz wzmocni papier. zwijasz papier w rozek napełniasz i nozem na desce odcinasz kawalek czubka rozka. do bitej smietany papier sie nie nadaje. ja kupuje foliowe rekawy w sklepie internetowym tortownia.pl. sa dobre bo pasuja do wszystkich tutek. samemu wycina sie otwór

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
do bitej smietańy mozna zrobic worka foliowego, zrobionego z grobel folii. zwijasz worek odcinasz rog, wkładasz tutke i jedziesz

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×