Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co z moim życiem jest nie tak

Polecane posty

Gość gość

25 letni prawiczek. Mam wrażenie że to wszystko przez kasę. Nawet taki Mc Donald to dla mnie coś. Byłem kilka razy w życiu w stylu wycieczka klasowa itd. Skąd ludzie mają na to wszystko pieniądze. Zarabiam minimum. I na nic mnie nie stać. Jeżdżę 20 letnim trupem w 3 kolorach. Wada wzroku ogromna. Zbieram na operację. Może za rok się uda. Nic w życiu nie osiągnąłem a ludzie mają dzieci w moim wieku nie wiem za co i jak. I jak taki ktoś jak ja ma mieć dziewczynę.

Gość gość
Jak sobie pomyślę jak kobiety za minimum wynajmują pokój i jeszcze kupują kosmetyki to ja się k***a pytam za co? Chyba każda się puszcza. Takie czasy.

Gość gość
moj byly tez mial 25 lat w chwili gdy stracil ze mna prawictwo, ale on byl wysoki i przystojny :)

Gość gość
Ale ja tu rozpaczam nad losami tego świata skąd na to brać. Jak zarobić na mieszkanie. I jeszcze zabierać dziewczynę gdzieś. SKĄD ? Nic tylko się uwiesić. Albo wygrać w totka

Gość gość
A kobiety tylko by chciały. No ale nie ma się co dziwić każdy by chciał. Ale każde spotkanie i 50 - 100pln nie ma.

Gość gość
Ja bym naprawdę chciał dla was dobrze ale nie ma jak :( To życie jest do d**y.

Gość gość
No i tak jak w życiu kobiety takich ludzi jak ja olewają ciepłym moczem. 1 wypowiedź o tym że ona też miała prawiczka.

Gość gość
ani 1 wypowiedzi ech