Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem przyjaciółki ojcostwo jej eks męża i uczucia do niego

Polecane posty

Gość gość

Obie z koleżanką jesteśmy w ciąży. Ja mam mojego faceta-nie mamy ślubu. A ona jest samą. Jest po nieudanym małżeństwie. Zaszła w ciąże dzięki in vitro. Wczoraj dowiedziałam się od niej, że jej stare uczucia do jej eks męża odżyły. Ostatnio często się spotykają. A on zaproponował jej, żeby mógł zostać ojcem w papierach. I ona rozważa to. Prosi mnie o radę a ja kompletnie nie wiem co jej poradzić na temat jej eks męża i jego ojcostwa. Kochane kobiety może, któraś z Was miała podobne ,, problemy" z przyjaciółką ? Co jej doradzić ?

Gość alledrogo
podstawowe pytanie: czemu się rozwiedli? oraz: czy dawca nasienia jest znany?

Gość gość
Dawca nie jest znany. Rozwód- zdradził ją, niby cholernie żałuje i zmienił się. Od rozwodu on jest sam.

Gość alledrogo
A przyjaciólka nie boi się, że mąż w trakcie kłótni będzie robił wyrzuty typu "zrobiłaś sobie 'bękarta'/to nie jest moje dziecko/dałas się zaplodnić komuś innemu" etc? Moja rada: nie wchodzi się drugi raz do tej samej rzeki ;)

Gość gość
To samo jej powtarzam. Ale ona samą nie wie czego chce. Oni jako małżeństwo chcieli mieć 2 dziec***arkę. Teraz ona będzie miała syna. A on chyba nawet cieszy się z tego dziecka. rzadko go widuję, ale jak ona opowiada-robi jej zakupy, jeździ z nią po lekarzach. Wiem że mi łatwo mówić bo ojciec dziecka jest że mną.

Gość gość
Prawdziwa miłość nigdy nie umiera

Gość gość
W piątek pojechali razem kupić łóżeczko, kołyskę, leżaczek, ubranka, wózek. Na dniach będzie rodzic jest w końcówce 38 tygodnia, a Ja mam termin za 4 dni.

Gość gość
Koleżanka do mnie dzwoniła, że ma skurcze, a jak będzie miała skurcze co 20 min. to będzie jechać do szpitala

Gość gość
Urodziła?

Gość gość
.

Gość gość
Urodziła. 16 lutego 2014 roku na świat przez cesarskie cięcie przeszedł jej (ich ) synek- 59 kg 60 cm.

Gość gość
Gratuluje

Gość gość
59kg???

Gość gość
Przesadzam 5900g