Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malvi

Przyjęcie weselne

Polecane posty

Gość malvi

Hej dziewczyny ! :) Co myślicie o przyjęciu weselnym na 30 osób w eleganckiej restauracji bez tzw. imprezki, obiad+kolacja? a na drugi dzień jedziemy z Narzeczonym na tydzień gdzieś odpocząć, jakieś zabiegi spa. Moi rodzice są strasznie zawiedzeni taką decyzją, bo chcieliby duże wesele na 120 osób z imprezką, poprawinami, oczepinami i innymi pierdółkami. Po prostu są zawiedzeni, że ograniczamy się tylko do zaproszenia rodziców, dziadków, rodzeństwa i chrzestnych. Dodam, że imprezę robimy sami bez pomocy naszych rodziców.

Gość gość
dlaczego obchodzi cię zdanie obcych osób na forum? to przecież wyłącznie wasza decyzja i wasza sprawa

Gość gość
Rodzice jesli chca zebyscie mieli wesele to niech sypia dziegami inaczej morda w kubel. Z nieba wam nie spada przeciez!

Gość gość
My tez robimy tylko przyjecie na 30 osob do 24. Nastepnego dnia wracamy do siebie i wyjezdzamy na 2 tygodnie. Moi rodzice rownez byli zawiedzeni, ale nie pozostalo im nic innego jak pogodzenie sie z tym, ze wesela nie bedzie. Bedzie najblizsza rodzina. Obiad, tort, kolacja i koniec imprezy.

Gość gość
Ja też nie mam zamiaru odkładać 2 lata na wesele, które potrwa 1 dzień

Gość gość
my robimy obiad na 120 osób,będzie obiad 3 daniowy,rosół na drugie 2 rodzaje mięs i ryba,3 surówki ,deser,potem trochę tańców,na koniec tort i to wszystko,nasi rodzice też uwazają ze powinno byc wesele do rana,ale to my płacimy i nie chcemy od nich pomocy

Gość sylwia_FLFL
Pewnie że tak! Nie musisz od razu organizować wesela na całą noc.Ważne żeby się goście najedli i napili:)

Gość gość
ja też chciałam zrobić tylko obiad i chyba zrobię tak jak powyzej,inna forumowiczka,obiad na 100 osób taki porządny żeby ludzie sie najedli i nma koniec tort