Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdansk i okolice

Polecane posty

Gość Tomas7
nie chcę sprzedawać moich pomysłów ;) to oficjalna teza :0 natomiast znając skłonność kobiet do ciekawości chciałem zwabić Cię na maila ;) brakuje mi seksu ostrego rżnięcia ale tez wspólnych pieszczot i spijania z dzubków ;) i w ogóle trochę szaleństwa tej pieprzonej atmosfery pieprzenia !!! ;D

Gość 1984ona
nie jestem az tak ciekawska, poczekam, wiem ze chcesz mi to napisac :) mi brakuje tego samego, tej calej otoczki, ale tez seksu, jaki chyba nie jest mozliwy po latach zwiazku. I nie koniecznie mowie o wiazaniu itd raczej o takim pozadaniu, ze po kilku godzinach ostrego seksu ciagle chcesz wiecej .... o checi bycia ze soba, ktora nie pozwala odkleic sie od siebie

Gość Tomas7
a już chciałem Cie za kudły zawlec gdzieś i zerżnąć ale masz rację rzeczywiście atmosfera jest w tym wszystkim najbardziej istotna ! ale do dzioba ostro pewnie byś chciała ?!;) łykasz ;P

Gość 1984ona
pisz o tej swojej fantazji, to Ci odpowiem :)

Gość Tomas7
akurat powiem szczerze to czy łykasz czy nie średnio mnie interesuje ;) ok ! jedna jest taka myjnia samochodowa długi program i obciągania mineta i pieprzenie tak żeby zdążyć ;) z wytryskiem na ... ? gdzie byś chciał ... lubisz ostre zwroty ?

Gość 1984ona
hmm nie najgorsza fantazja, tylko ze ja wole dlugo, godzinami... 1 raz to dla mnie stanowczo za malo

Gość Tomas7
namawiasz facet który jest w wieku zenie wiadomo co prędzej stanie do wielogodzinnego seksu ??? nie ma sprawy ;) porywam Cię i posuwam godzinami w ustronnym miejscu na odludziu ! ostro we wszystkie dziury z lizaniem wielogodzinnym na kazdym meblu w każdym pomieszczeniu i wszystkim co będzie pod ręka ;) a może na dwa baty

Gość 1984ona
na dwa? boisz sie ze sam nie dasz mi rady? ;)

Gość Tomas7
tak jestem lękliwy a co ?;)

Gość 1984ona
bo ja nie lubie lekliwych ani takich co chca sie mna dzielic ;) lubie pewnych siebie twardych facetow :)

Gość Tomas7
no to dupa ;) wiedziałem że mnie lękliwemu gościowi nie uda się zbajerować takiej fajne suni jak Ty ;) jak pech to pech a tak cchiałem Cię rżnąć aż sperma uszami by tryskała walic jak dziwkę pieprzyć jak szmatę a tu się okazuje że się nie nadaje :)

Gość 1984ona
przy Twojej posturze nie powinienes byc lekliwy :) musze nastawic budzik na... hmmm 6! a Ty ?

Gość Tomas7
ale muszę Ci coś wyznać ! nie boję się chlapać ostro minetki !!! ;) 7.30 ;) ale za to bedę zapieprzał cały dzień:)

Gość 1984ona
to dobrze, bo uwielbiam... mieszkasz w Gdansku?

Gość Tomas7
nie ale mam tam rodzinę dobranoc ;*

Gość 1984ona
dobranoc

Gość Tomas7
hej! jak minął dzień ?

Gość gość
ja uwielbiam trzaskać minetki , boskie jest lizanko wszystkich soczków , a w zasadzie w sexie to uwielbiam wszystko ;*

Gość 1984ona
Hej :) to nie byl najlepszy dzien, ale juz sie konczy :)

Gość 1984ona
a Twoj?

Gość Tomas7
na pogrzebie dziś byłem więc wiem ...

Gość 1984ona
:( oj czyli smutny dzien... za to jutro bedzie lepiej :) Jutro jest dla mnie wazny dzien, dowiem sie czy uda mi sie zrealizowac duzy projekt :) trzymaj za mnie kciuki :)

Gość Tomas7
obowiązkowo ! a o której decyzja ? walnę za to zdrowaśkę ! a ktoś mi maila miał przysłać czekam czekam już zacząłem pić i chciałem spadać ;) winka ? dlaczego dzień był trudny ?

Gość 1984ona
decyzja hmmm mysle, ze o 9 bedzie juz po wszystkim :) dzisiejszy dzien nie byl bardzo trudny, tylko jakos humor mi nie dopisywal, mialam mnostwo planow i prawie niczego nie dokonczylam, musze sie "ogarnac" i jutro dac z siebie wszystko :) A winka nie pije:) jesli masz, to mozesz mi zrobic zielona herbate :)

Gość Tomas7
zielona herbata dla Pani ;) smutno dziś było... projekt czego dotyczy tak ogólnie ? bywają takie dni jakieś nieciekawe ale kto nie był nieszczęśliwy nie może być szczęśliwy ! będzie ok !!!Mała ;)

Gość 1984ona
projekt dotyczy pewnej wielkiej inwestycji i musze ja do konca przeforsowac :) a czym Ty sie zajmujesz? Mozesz napisac tak bardzo ogolnie, zeby za duzo nie zdradzic? :)

Gość Tomas7
e tam ! nie będę pisał ogólnie ! podam adres numer tel. i adres mojej strony jeśli się zgodzisz ? chyba że na maila wolisz ?;) usługi to są ... wiesz lubię Cię tylko nie wiem dlaczego ;)

Gość 1984ona
nie mam pojecia dlaczego:) mnie trudno lubic:) jestem uparta, klotliwa, gadatliwa i wszedzie robie straszny balagan :) adresu to moze nie podawaj , ale imie....? To z maila czy z nicku?

Gość gość
jestem z Dolnego Miasta;)

Gość 1984ona
czyli jednak Gdansk... :)