Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdansk i okolice

Polecane posty

Gość 1984ona
musze juz uciekac, ale jutro napisze wiecej o sobie.... jesli tu bedziesz...

Gość Tomas7
nie wiem chyba że po 22 giej ;)pa

Gość 1984ona
w takim razie , do jutra ;)

Gość gość
Siema :p zasłuże na email?:)

Gość 1984ona
Juz jestem :) email? a nie po to jest forum, zeby pisac tu? ;)

Gość Tomas7
hey ! to piszmy ;)

Gość 1984ona
Juz myslalam, ze Cie nie bedzie :)

Gość Tomas7
byłem na treningu potem kolega woził mnie po sklepach bo dostał zlecenie od żony a potem musiałem się dopucować bo przecież nie będę zalecał się do Ciebie taki ... wymęczony ;)

Gość 1984ona
:) wczoraj skonczylismy chyba na pisaniu "czegos wiecej o sobie" wiec ja zaczne, bo jedno pytanie nurtowalo mnie caly dzien :) Ustalilismy wczoraj, ze nie masz zony, a kogos wogole? dziewczyne, dzieci?

Gość Tomas7
byłą żonę i dziecko , wyobraź sobie nie chciała takiego uroczego faceta jak ja ;)

Gość 1984ona
no nie wierze ze nie chciala takiego faceta :) Nie wiem, czy doczytales na poczatku tematu, ze ja mam meza i dziecko... tyle, ze wydaje mi sie to tylko kwestia czasu, zeby z meza stal sie bylym mezem...

Gość Tomas7
a czym zawinił ten uroczy dziubdziuś ? :) czego Ci brakuje w związku ?

Gość gość
a lubisz w tyłek?:)

Gość 1984ona
szczerosci, uczciwosci, rozmow... zauwazania moich potrzeb... wspolnego pokonywania problemow, zamiast udawac ze ich nie ma. To nie fajne uczucie kiedy np na imprezie komplementy mowia mi wszyscy faceci oprocz mojego meza... do tego mial hmm epizod z inna kobieta, niby mnie nie zdradzil, ale cos we mnie zgaslo, to tak w skrocie :)

Gość Tomas7
skrót wielowątkowy daje dość dobrą perspektywę na spojrzenie na Twoja sytuacje rozumiem że macie jakieś poważne problemy ? brak adoracji jest wbrew pozorom poważnym wykroczeniem... i ta laska długo to trwa ?

Gość 1984ona
Z ta dziewczyna nie trwalo dlugo, ale jednak bylo... ogolnie nasze problemy zaczely sie wlasnie od tego, zaczelam myslec czego mu brakowalo, patrzec na siebie krytycznie, naprawde krytycznie... po czym nastapil u mnie etap gniewu, ze to jednak nie byla moja wina, ze na to nie zasluzylam. Troche to trwalo, ale doszlam do wniosku ze moge Mu wybaczyc, ze w koncu nie stalo sie nic wielkiego, ze z nia nie spal... i wtedy doszlo do mnie, ze moge Mu wybaczyc, ale nie wiem, czy moge z Nim jeszcze byc, ufac Mu. Jestesmy razem, nigdy Go nie zdradzilam, ale jak widze jak patrza na mnie inni faceci, to dochodze do wniosku, ze zasluguje na cos lepszego... chociazby na zainteresowanie

Gość Tomas7
pewnie inny facet nie pomoże w rozwiązaniu problemu, ale to uczucie które towarzyszy zaniżonej samoocenie to sygnał że trzeba uważać ! on nie zdaje sobie sprawy jak Ci, e przeciągnął jakie to może mieć konsekwencje kiedyś zajarzy żeby nie było za późno, rozmawiałaś z nim o tym fajna Dziewczyno? ;) sam fakt że o tym piszesz mówi że w swoim zdecydowany osądzie masz jeszcze wątpliwości ! nie spiesz się z podejmowaniu decyzji pewnie kiedyś go bardzo kochałaś ?!

Gość 1984ona
A czym Ty podpadles, ze zona jak to ujales "Cie nie chciala"?

Gość Tomas7
napisał bym więcej ale nie na forum gdybyś kiedyś chciała popisać na maila to mogę wdać się w szczegóły tu trochę mało intymnie ... chodziło o kasę a potem kogoś poznała i poleciało ...

Gość 1984ona
fajny z Ciebie facet :) u mnie to juz raczej tez przesadzone, nic na sile :) Od dluzszego czasu czuje ze to koniec... ale mielismy powiedziec cos wiecej o sobie, wiec co lubisz robic? oprocz treningow i zakupow z kolega :) ?

Gość Tomas7
zanim odpowiem to chciałby sugerować cierpliwość ! to czas możę zmienić Twoją optykę ... czas jest ważny! a lubię bajerować takie fajne laski jak Ty;) ale ponieważ zaczęliśmy na smutno to troszke pobudziło moją empatię i pojawiają się skrupuły ... nie byłbym szczery gdybym napisał że facet który spojrzałby na Ciebie z pożądaniem i wyzłocił Ci tyłek należycie będzie najlepszym lekarstwem na Twoje troski ;) choć taktycznie to byłoby najlepsze wyjście w taki stanie jesteś pewnie podatna na takie propozycje ;) mów prawdę !!! ;)

Gość 1984ona
Nie potrzebnie masz skrupuly :) To nie jest tak, ze chce sie zemscic na meza, ani tak ze pierwszy lepszy bajerant zaciagnie mnie do lozka :) Pisales ze pewnie mam teraz zanizona samoocene, gdyby tak bylo napewno bylabym podatna na "tani" bajer, ale nie sadze zebym miala problem z samoocena, poprostu ta sytuacja uzmyslowila mi czego mi brakuje :) Dotarlo do mnie,ze potrzebuje czegos wiecej :) wiec odpowiadaj :)

Gość Tomas7
odpowiadam oczywiście że nie podejrzewam jakiej desperacji ale jednak sytuacja jest inna niz kiedyś kiedy byś o takim portalu nie pomyślała?! ale najpierw prośba! proszę żebyś jednak mi jakaś nawet krótką wiadomość na maila wysłała bo za dobrze mi się z Toba pisze żeby tak w pewnym momencie stracić kontakt z Tobą bo zniknie stąd jak się pojawiłaś... :)

Gość 1984ona
hmm ok odezwe sie na mailu, ale nie dzis.... Czy sytuacja jest inna ? napewno, bo kiedys myslalam, ze skoro jestem uczciwa i wchodze w ten zwiazek cala soba, to On tez, nie przeszlo mi przez mysl, ze oglada sie za innymi kobietami, to jest skomplikowane... :) ale miales napisac co lubisz robic:)

Gość Tomas7
oprócz tego że lizać i wykonywać inne lubieżne czynności to lubię Orient, malarstwo, film, niestety politykę dowc**y lubię bardzo !!!

Gość 1984ona
hmmm a ja lubie szybko jezdzic samochodem, poprostu uwielbiam, samochody wogole :) wszystkie babskie rzeczy, czyli kosmetyki, ubrania, zakupy :) Lubie gotowac i zapraszac znajomych na male imprezy... za malarstwem nie przepadam :) a w lozku hmmm jestem bardzo otwarta :)

Gość Tomas7
ok znowu mnie namówiłaś gdzie jest to Twoje łózko ?;) dlaczego facet jest jak samochód ? bo chwila nieuwagi i juz pod nim leżysz ! ;) więcej o łóżku proszę ;)

Gość 1984ona
myslalam, ze zdziwi Cie to, ze tak kocham samochody, ale chcesz wiecej o lozku, ok :) Lubie sie kochac godzinami, na wszystkie sposoby, wszedzie, nie tylko w lozku, ale nie lubie nudnego " pompowania" musi byc ciekawie, duzo calowania, lizania, ssania, zmieniania pozycji... czasami lubie zwyczajnie, klasycznie, ale marzy mi sie facet dominujacy, ktory bedzie zdzieral ze mnie ubrania, i nie tylko w lozku, nie tylko w nocy ...

Gość Tomas7
no to Sunia szykuj się na lizanie do kości ... białej i inne ważne zadania;) domyślam się że lubisz jak ktoś patrzy bo piszemy na forum ... wiązanie , wyzywanie klapsy ... ? ;) mam pewną fantazje ale tu jej nie sprzedam nic poważnego zresztą nie jedną ,,, ;) a samochody owszem wzbudziły zainteresowanie ale się nie wychylałem bo bałem się zarzutu że jestem seksistą ;)

Gość 1984ona
boisz sie pisania na forum o swoich fantazjach ?