Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdansk i okolice

Polecane posty

Gość 1984ona
tak, jestem zalosna... wiem

Gość Tomas7
jesteś ok!

Gość chriss
Jednak nie jest z tobą tak źle zerwi ze swoim facetem i potem pomyśl o sobie może nie jesteś z nim szczęśliwa ale napewno nikt nie zasługuje na zdradę oczywiście dopóki nie wyjaśnicie coś sobie

Gość 1984ona
no wlasnie nikt... nikt tez nie zasluguje na to, zeby uslyszec od meza takie slowa, jakie ja uslyszalam dzis... nie wazne! Nie sadze, zebym byla zdolna Go zdradzic...inaczej, nie zrobilabym tego sobie... ale w pisaniu o swoich marzeniach, wyobrazeniach, nawet tych zwiazanych z seksem, chyba nie ma niczego zlego?

Gość Tomas7
co powiedział ?

Gość chriss
No wiesz nie ma nic złego w fantazji to prawda podoba mi sie twoje stwierdzenie ze byś tego sobie nie zrobiła naprawdę mi zaimponowałas :) fajna babka z ciebie naprawdę nie przejmuj sie swoim facetem dużo jest dupkow którym coś sie przestawiać no i co ci powiedział powiec bedzie ci może lżej

Gość 1984ona
pisze i kasuje.... nie umiem tego opowiedziec... pewnie wiesz jakie sa rozmowy kiedy sie nie uklada...

Gość Tomas7
każde są inne ale skutki podobne ...

Gość chriss
No wiem mam podobnie teraz w swoim związku zresztą tak mi sie tylko wydaje ze wiem z ludzmi jest różnie i w złości czasami mówi sie to co nie powinno sie mówić chociaż ja zawsze staram sie zachowac zimna krew ale wiadomo jak jest

Gość Tomas7
napisz na maila ja też chciałem Ci opowiedzieć o pewnym zdarzeniu o podobnym charakterze i nieobliczalnie wnerwiającym... to zbyt intymne i nie dla każdych oczu

Gość 1984ona
w sumie slowa nie sa najgorsze... nigdy nie chodzilo mi o to, zeby facet traktowal mnie jak ksiezniczke, jestem twarda, nie musze byc doceniana, nie musze byc utwierdzana w tym ze jestem wyjatkowa, piekna, czy o czym tam jeszcze marza kobiety, nie musze czuc sie nawet kochana... chcialabym tylko zeby potraktowal mnie powaznie... szczera rozmowa, niczego wiecej nie chce...

Gość 1984ona
powiesz mi tylko jedna rzecz? ile lat ma Twoje dziecko?

Gość chriss
Wiesz może on po prostu już cię nie kocha i chce żebyś sama odeszła i w ten sposób myśli ze cię nie skrzywdzi mówię tylko i wyłącznie dlatego bo myślę w ten sam sposób w swoim związku wiem ze już jej nie kocham i nie potrafię jej tego powiedzieć i przez to ona robi sie nieszczęśliwa i czuje ze cis jest nie tak

Gość Tomas7
15 to trudny wiek ale nie to jest najgorsze jest elementem pewnej gry i wydaje mi się że bardzo źle na tym wyjdzie

Gość 1984ona
chriss mozliwe, ze tak jest, ale jednak dorosli ludzie powinni ze soba szczerze rozmawiac, w naszym przypadku nie chodzi tylko o zycie nas dwojga, ale i naszego dziecka... nie uwazasz, ze po ilus latach zwiazku, poprostu z szacunku do tej drugiej osoby, nalezaloby powiedziec prawde?

Gość 1984ona
domyslam sie o czym piszesz... moje dziecko jest mlodsze, ale juz sie boje co bedzie dalej :) Nie spodziewalam sie ze ta dzisiejsza rozmowa bedzie taka trudna :) Masz jeszcze to wino? :)

Gość chriss
Sądzę ze powinni szczerze rozmawiać ale właśnie to ze jest dziecko Pewnie utrudnia ta rozmowę no i wasz staz to jest wiesz na zasaidzie chce i nie chce . Na twoim miejscu musisz trochę go pod puścić powiec ze widzisz co sie dzieje i ze musicie razem coś wymyślić jak sie w zgosze ze soba pożegnać jeśli wtedy nie bedzie sie zapieral to znaczy ze tez myśli o końcu waszym hmmm trochę zakręciłem ale chyba rozumiesz co

Gość 1984ona
moj maz jest typem czlowieka, ktory jesli bedzie przekonany o tym ze chce od niego odejsc, to mi na to pozwoli, nawet jesli kocha

Gość 1984ona
"A" jestes tam jeszcze?

Gość chriss
Rozumiem jego myślenie mam podobnie , trudna masz sytuację, ale wiesz ktoś mi kiedyś powiedział jak jesteś nieszczęśliwy to z czasem będziesz sam na druga osobie przenosił swoje żalei zacznie ona być nieszczęśliwa do niczego to nie prowadzi ale myślę ze jesteś silna i sobie z tym poradzisz :)

Gość 1984ona
Szkoda, ze juz zniknales... jeszcze wieksza, ze tak bez slowa... :(

Gość Tomas7
sorki ! ale sławnie rano to nieszczęsne dziecko odwożę na zajęcia dlatego poszedłem spać ..i tak szczerze myślałem, że jusz nie chcesz ze mną gadać

Gość 1984ona
a juz myslalam, ze bede zmuszona odezwac sie na maila :) dlaczego mialabym nie chciec?

Gość chriss
Myślał ze nie chcesz sie odzywać bo wygląda na to ze nie chcesz żadnej zdrady a on na to liczył dlatego nalega na ten e-mail żeby po pisać z toba ckliwie i próbować sie spotkać proste

Gość 1984ona
na to wyglada.... :(

Gość Tomas7
W sumie racja rozgryzł mnie! ale ponieważ jestem starym do niczego nie nadającym się frajerem więc nie pójdzie tak łatwo jak przewiduje obrońca Twojej cnoty ;) na razie tylko ckliwe słówka ;p

Gość 1984ona
a myslales, ze pojdzie latwo...?

Gość Tomas7
ja facetem jestem więc wiesz czym myślę ;)

Gość 1984ona
wiem, wiem... ale... glupia, myslalam, ze jest w Tobie cos wiecej, cos wartosciowego

Gość Tomas7
będziesz jak mnie poczęstujesz jakąś fajną kanapka ;) jutro będę przerąbany dzień ...