Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 756757

Adopcje dzieci przez homoseksualistów czemu nie

Polecane posty

Gość 756757

Słyszałam, że dziecko by się dobrze rozwinąć potrzebuje cząstki wychowującej męskiej i damskiej, dlatego, bo kobieta inaczej rozmawia z dzieckiem, inaczej się z nim bawi, niż facet. Bo kobieta to "uczuciowość", a mężczyzna "agresja". Co o tym myślicie?

Gość 756757
Chciałabym, by ktoś rozwinął ten temat.

Gość gość
Dziecko by się NORMALNIE rozwijac powinno mieć MATKĘ i OJCA a nie dwóch czastkę męską i żeńską. tego NIKT nigdy nie zmieni Co by nie wymyślić zaczynając od tolerancji po debilne gender. NORMALNA rodzina to MATKA (kobieta) i OJCIEC (męzczyzna). Pozostałe kombinacje są patologiczne.

Gość 756757
UP

Gość 756757
Proszę o argumenty, chciałabym się więcej dowiedzieć o tym. W sieci same ogólniki, nic na temat tego, co zawarłam w temacie nie znalazłam.

Gość jestem gejem ale szczerze
nie popieram adopcji przez moja spolecznosc. zwiazki homo sa bardzo nietrwale, rzadko ludzie wiaza sie na cale zycie.

Gość gość
Nie mam nic do gejów i lesbijek - a nawet ich podziwiam jeśli mają odwagę w dzisiejszych czasach się ujawnić. ale nie powinni wychowywać dziecka. To nie jest normalna rodzina.

Gość 756757
Heteroseksualiści też zwykle zostają ze sobą na całe życie z wygody, rzadko z miłości. A gdy jeszcze są młodzi i mają sformalizowany związek to łączą ich jeszcze dzieci, dlatego też takie związki są trwalsze. Może po części masz rację, ale ja pytam o to, czego potrzebuje dziecko do prawidłowego rozwoju. Ktoś może poprzeć pytania w temacie albo zaprzeczyć.

Gość 756757
UP

Gość gość
Kup sobie kilka/kilkadziesiąt książek o rozwoju dziecka i z nich się dowiesz jakie potrzeby ma dziecko od chwili poczecia aż do chwili gdy dzieckiem być przestanie, a nie zawracasz doopę na forum, które służy do rozrywki. :-P

Gość 756757
Dla ciebie dla rozrywki. Nikt ci nie karze udzielać się w każdym temacie :) Myślę, że jak ktoś ma jakąś wiedzę i wyrobione zdanie na dane tematy, to nie pogardzi poważniejszym tematem.

Gość gość
a to Anna grodzka jest matka

Gość gość
Każde dziecko ma te same podstawowe potrzeby; miłość, poczucie bezpieczeństwa, prawidłowe jedzenie, wygodne spanie, i ogólnie zgodną atmosferę w środowisku w którym żyje i się rozwija. Geje mają w sobie i kobiecą wrażliwość i męskość. W sam raz dla dziecka. Dopuki społeczeństwo nie potrafi zaakceptować takich związków, dopóty dzieci w takich związkach i ich rodzice/opiekunowie, będę napiętnowani.

Gość gość jeden i pół
16.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość Każde dziecko ma te same podstawowe potrzeby; miłość, poczucie bezpieczeństwa, prawidłowe jedzenie, wygodne spanie, i ogólnie zgodną atmosferę w środowisku w którym żyje i się rozwija. Geje mają w sobie i kobiecą wrażliwość i męskość. W sam raz dla dziecka. Dopuki społeczeństwo nie potrafi zaakceptować takich związków, dopóty dzieci w takich związkach i ich rodzice/opiekunowie, będę napiętnowani. x Radzę zapoznać się z raportem naukowców, co wyrasta z dzieci wychowywanych przez pary homo, a potem pisać podobne bzdury.

Gość gość
A ja radzę sprawdzić źródła kto finansowo wspiera te badania "naukowe" a później wypisywać bzdury.

Gość gość
Ludziom z LGBT zawsze wychodzi, że takie dzieci lepiej sobie radzą w życiu, są szczęśliwsze, inteligentniejsze :) Za to katolom czynnie walczącą przeciw homoseksualistą wychodzi w badaniach, że takie dzieci są gwałcone, połowa z nich staje się homo, a reszta popełnia samobójstwo w wieku 30 lat. Badania wszelkie tego typu są niby prawdziwe, nie ma w nich przekłamań :) Radzę nie popadać w skrajności i podchodzić sceptycznie :) (jestem autorką tematu)

Gość gość
walczącym*, homoseksualistom*, sorki.

Gość 756757
Nie zgadzam się, by geje mieli i kobiecą i męską wrażliwość. Wiecie, wszystko zależy od osoby. Tak jak z lesbijkami - wiele z nich jest po prostu kobieca.

Gość gość
we łbach wam do nie do pomyślenia!!!!

Gość 756757
Up

Gość 765757
down

Gość gość
up