Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Znafca tematuf

Kobieta jest najpiękniejsza w wieku 17 lat

Polecane posty

Gość Znafca tematuf

To najlepszy wiek dla kobiety, jeśli chodzi o wygląd. Jednocześnie jest świeża, ale ma już wszystkie narządy, które interesują facetow.

Gość gość
16

Gość gość
a no tak, bo mózg ich nie interesuje :D

Gość gość
Po 20 :)

Gość Znafca tematuf
16 to trochę jej brakuje jeszcze.

Gość szarik na102
"Zapach kobiety"

Gość gość
,,a no tak, bo mózg ich nie interesuje" - wiadomo nie od dziś, jednocześnie taka 17-ka nie musi być głupia, ale swiadoma wielu procesów i zjawisk też raczej nie będzie. Ot najczęściej naiwna, dojrzała płciowo trzpiotka - to co faceci lubią najbardziej.

Gość gość
No taka 18 lat to ideal. Mlode zgrabne jedrne cialo i do tego np c**eczka buleczka mmmmmmmm cos pieknego. Raz mialem okazje byc z taka dziewczyna i co moge powiedziec, bylo super przyjemnie.

Gość gość
,,Mlode zgrabne jedrne cialo i do tego np c**eczka buleczka mmmmmmmm cos pieknego." - cha cha i do tego sprowadzają się wymagania mężczyzn względem kobiet.

Gość gość
Tych prymitywnych. Hehe ciekawe czy inwestowali w "swoje" małolaty :D wątpię. Naiwne dawały za darmo. Starsze już się bardziej cenią.

Gość gość
Oj widze ze ktos tu zazdrosci haha. Czyzby jakas gruba locha ?

Gość gość
,,Tych prymitywnych." - a mało to takich? Ja uważam że w głębiu swoich samczych dusz, zdecydowana większość zdrowych hetero-mężczyzn ma równie ,,skomplikowane" marzenia jak pan od jędrnej 18-ki z ci*ką w kształcie kajzerki.

Gość gość
nie rozumiem co w tym dziwnego ze lubie jedrne 18-stki z cipka buleczka. Tak was to dziwi ?

Gość gość
,,nie rozumiem co w tym dziwnego ze lubie jedrne 18-stki z c*pka buleczka. Tak was to dziwi ?" - nie dziwi, ale sprowadzanie kobiety tylko do tego jest nieco nie na miejscu, nie uważasz?

Gość gość
Szczuplutka kobieta z klasą :) Źle mówię? lubią małolaty bo te są stosunkowo tanie, na wszystko sobie pozwalają i jest się czym pochwalić przed kumplami "jaką młodą d**ę wyrwałem itp." :D

Gość gość
temat jest inny chyba,a wy buraki piszecie o wyrywaniu dup. nauczcie sie czytac ze zrozumieniem.

Gość gość
A ty co założyłeś temat to jesteś zbokiem,chciałbyś aby twoją córkę jakiś oblech 40 lub więcej przeleciał,bo ja nie,takiemu to bym jaja ukręcił!!!!

Gość gość
a ja już myslałam że nie ma prawdziwych facetów,a tu proszę jest trzeżwo myślący gość.SZacun.Tępić zwyrodnialców.

Gość gość
jak szacun idz mu wyliz d**e

Gość gość
biedaku,nie wysilaj sie,jesteś mniej niż zero i dlatego nikt nawet nie popatrzy na ciebie,ale cóż patologia siedzi w syfie czeka na socjal,ogrzewa się kozą a na internet ma,dobrze by byo aby mieli,i miały troszeczkę rozumu w tych małych główkach,to moze nie korzystali by z opieki socjalnej,co???

Gość gość
Ale cie ponosi haha. Zal mi was ludzie. Taie glupoty pisac na forum. Same buraki

Gość gość
odnosnie czego buraki,bo nie wiem,czy odnosnie faceta który wyraził swoją opinię na temat zapędów starych dziadów na młode dziewczynki wchodzace dopiero w swiat dorosłych,???no o co ci chodzi???

Gość gość
dajcie sobie spokoj to prowo, gosciu przynudzasz

Gość gość
Zacznijmy od tego że 17-nastka to nie kobieta a dziewczyna.Bliżej jej do dziecka niż kobiety i nawet pełnoletnia nie jest