Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

On kocha mnie i ma dziewczyne

Polecane posty

Gość gość

Więc mam bardzo dobrego kolegę, w którym jestem zakochana praktycznie od 5 lat. Rzadko sie widzimy ,za to bardzo często piszemy. Poznałam go na zajęciach z basenu.. Pewnego dnia on wyznał mi ,że mnie kocha i nie mógł o mnie zapomnieć ( zajęcia sie skończyły nasza znajomość też ) , ale teraz poznał Witkorię ( jego aktualną dziewczyna ) i ją tez kocha. Powiedział żebysmy zostali przyjaciółmi. ( on wie ,że ja coś do niego czuje). A teraz czuje sie okropnie! Ja go bardzo kocham..pewnie według was zachowuje sie jak jakaś suka ,by nie niszczyć im związku i tak dalej ,ale ja juz nie moge... Co moge zrobić ? Miałam myśli samobójcze juz nie wytrzymuje z tej zazdrości!

Gość gość
odpusc chlopak wybral pogodz sie z tym

Gość gość
pewnie według was zachowuje sie jak jakaś suka ,by nie niszczyć im związku i tak dalej ,ale ja juz nie moge... xxx wg ciebie ty jak suka, a on oczywiście w porządku, prawda?

Gość gość
Ja sie wpierdzielam w ich związek ,a on nie wiem...

Gość gość
co nie wiesz? on nie wie, że jak jest w związku to nie można latać do innej? czemu go bronisz? to on najwyraźniej usiłuje trzymać dwie sroki za ogon

Gość gość
słuchaj nie jestes suką - współczuje Ci że sie zakochalas w takim typie - jezeli chcesz byc do końca fair to postaw sprawę jasno - powiedz mu ze skoro Ciebie kocha to niech zakonczy związek i dopiero wtedy z tobą się kontaktuje a jezeli nie ma zamiaru tego robic to powiedz mu ze miedzy wami nic nie bedzie i ma sie do Ciebie nie odzywać tzn. nie dzwonić i nie pisać - nie daj mu zwodzic was obu - ma wybrać i trzymac sie tego co wybrał a nie lawirować miedzy dwiema dziewczynami. Wtedy zobaczysz ile warte sa jego wyznania i ile znaczysz dla niego ty- nie pozwól mu na jakies trójkaty

Gość gość
zgadzam sie z przedmowca. dodam jeszcze ze ja o wszystkim opowiedzialabym tamtej lasce z ktora teraz jest!! wtedy dopiero okazalabys sie suka, a suka trezba byc zeby zyc, faceci to h**e wiec my badzmy sukami! i walcz o siebie a nie o jakiegos dupka co sam nie wie kto mu d**e obsral