Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

związek z żonatym

Polecane posty

Gość gość

oprócz tego, że potępiają chyba wszyscy, albo większość :) Tak, romans, i potem jej/jego rozwód, to jest to, i życie wydaje się lepsze, jak wreszcie trafimy na te właściwe osoby :) Jakies doświadczenia?

Gość gość
Niet

Gość gość
On obiecuje, ze się rozwiedzie i nie robi tego, bo a to dzieci za małe, a to zona ma depresję. Jak się już rozwiedzie to nowa żona i tak jest na drugim planie, bo na pierwszym są dzieci. Co drugi weekend spędzany z gromadą cudzych dzieciaków, a nowa zona na doczepkę, no i jeszcze brak kasy, bo przecież trzeba płacic alimenty. W święta teściowa wspomina z rozrzewnieniem poprzednią zonę, która była o niebo lepsza niz obecna. Kradzione nie tuczy.

Gość gość
A i tak pottem Ci przyprawi rogi z piewrszą lepsza , dla niego nic nie znaczysz jestes jednna z wielu naiwnych gasek z którymi zdradza zone .

Gość gość
nie do końca, każdy ma rozne doświadczenia, my jesteśmy 5 lat po slubie i jest dobrze, bardziej chodzi mi o poruszenie tematu, znalezienia drugiej polowki, nie ważne po jakich wcześniejszych doświadczeniach, i mało istotne po jakich przejsciach

Gość gość
prędzej czy później zapłaci się za krzywdę wyrządzoną innym

Nie lubie powtarzanych w kółko stereotypów. Co to właściwie znaczy budowanie szczęścia na cudzym nieszczęściu? Ludzie sie czasem rozstają. Taka prawda. I co? Jak sie ludzie zaczynają w zwiazku mijac to maja tkwic w bezsensowny układzie do końca zycia? To jest dopiero nieszczęście!

Gość gość
a ja tkwię w takim bezsensownym związku już 39 lat:( Był czas, kiedy chciałam to przeciąć, jeszcze nie było dzieci...ale rodzice się wtrącali, że u nas rozwodów nie ma, ślubowałaś i tym podobne pierdoły, posłuchałam i męczę się do dziś :(

Gość gość
ja w takim bezsensownym związku tkwiłam 30 lat, wtedy wydawało mi się bezsensem teraz widzę ile dzieci mają dla mnie szacunku. to wynagradza wszystko