Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Drogie Mamy jak spędzacie niedziele?

Polecane posty

Gość gość

Jak wygląda wasz przykładowy niedzielny dzień, czy różni się bardzo od dni powszednich?

Rano wstajemy tzn ja wstaje kolo 9tej,maz wczesniej bo go corcia budzi.Robia sniadanie i mnie budza Po sniadaniu godzina przerwy,tata bawi sia z mala a ja cos tam uszykuje szybkiego na obiad Ok.11tej biore mala i biegamy tzn ja biegam,mala w wozku W tym czasie tata robi obiad Wracamy,jemy obiad Po obiedzie mala spi.My sprzatamy po obiedzie,Pijemy kawe z mezem mala wstanie to idziemy na basen Po basenie mala bawi sie z tata,ja robie kolacje Zjemy,tata mala myje i usypia Ja mam czas dla siebie

Gość gość
My mamy cala niedziele dla siebie bo corka jest u dziadkow. Zazwyczaj wychodzimy do kina, albo na shoping a potem cos zjesc w jakiejs fajnej knajpce. Potem do domu zrobic jakis obiad na poniedzialek i ok 17-18 maz jedzie po corke. 20 ja kapie a maz usypia.

Gość gość
Ja staram się jak najwięcej czasu spędzać z dziećmi na świeżym powietrzu, spokojnie bez pośpiechu. Obiad staram się przygotować dzień wcześniej także mam więcej czasu dla siebie i dzieci.