Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anulka424

Nikt mnie nie lubi

Polecane posty

Gość Anulka424

Nie mam żadnych przyjaciół;(Mam tylko kilkoro znajomych ale wirtualnych ;) Dobrze ,że chociaż takich.Mam dziwne wrażenie ,że wszyscy w mojej klasie chcą mnie wykorzystać ;( Ciągle coś o de mnie chcą ,a na przerwie udają ,że mnie w ogóle nie znają ;(Dam im spisać ,pościągać na sprawdzianie, pożyczam im gry,kasę(drobne kwoty).Jestem dla nich miła złego słowa nie powiedziałam o nich.Żadnego oszczerstwa w ich kierunku.Jeśli nie byłam pewna ,że to np.Aśka jest zamieszana w tą aferę itp. a oni ciągle to na pewno Anka to na pewno ona ;( Myślą,że mnie to nie boli ale tak nie jest ;( Nie mam znajomych.Z nikim się nie spotykam ;(Moją przyjaciółkom jest dieta ;)Zapoznaję się z coraz to nowymi dietami i je wypróbowuje ;O No może nie wszystkie.Kiedyś myślałam ,że to może otyłość i przez to mnie nie lubią ale sprawdziłam swoje Bmi i było OK.Myślałam o samobójstwie ale sama nie wiem co robić

Gość gość
fajna jesteś,nie przejmuj się durniami,chętnie zostałbym twoim przyjacielem ale jestem starym ch**em

Gość gość
Za wszelką cenę chcesz żeby cię wszyscy lubili i dajesz sie im wykorzystywać. Masz niskie poczucie własnej wartości i stąd bierze się ta uległość wobec innych.

Gość gość
Ja cie lubie kotku,postawisz piwo misiowi?:-)

Gość gość
Poczytaj trochę na temat asertywności. Czujesz się wykorzystywana bo jesteś "łatwą ofiarą". Chcesz im dogodzić za wszelką cenę i sam zobacz co z tego masz? Nie masz swojego zdania bo nie wiesz jak się "postawić". Trzeba to zmienić. Tak naprawdę, nikt nie lubi ofiar losu albo takie "ciepłe kluchy". Masz szerokie pole do wyprópowania metod asertywności i nic do stracenia, bo kogo obrazisz? Tych wyzyskiwaczy? Raczej im zaimponujesz. Z dnia na dzień nic się nie odmieni. Musisz się troszkę postarać i chcieć. Nie podawaj ściągać. Twój czas też jest cenny i pamiętaj o tym. Głowa do góry :-) Tusza nie ma nic do znaczenia. Są różni otyli ludzie a są weseli i potrafią się czuć dobrze w swoim ciele. Postaraj się więcej myśleć o sobie, o swoich celach i jak do nich dążyć. To buduje charakter i siłę . Powodzenia :-)