Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy krótkie włosy są niekobiece

Polecane posty

Gość gość

Nie chodzi mi o takie całkiem krótkie, na faceta tylko minimum do linii brody. Bo właśnie takie mam i dosłownie WSZYSCY uważają, że w takich super wyglądam :P ale słyszę również, że krótkie włosy to niekobiece i w ogóle lipa, bo baba powinna mieć włosy do pasa.

Gość sylkawawa
bzdura totalna, na kobiecość składa się więcej czynników niż tylko włosy

Gość gość
gdyby wszystkie baby nosiły długie włosy do pasa to niczym bysmy sie nie odrózniały , noś takie włosy w jakich dobrze sie czujesz a nie słuchaj głupot

Gość gość
Jak jeszcze byłam z moim byłym to on na każdy mój pomysł, że zetnę włosy reagował conajmniej jakbym chciała sobie ściąć głowę i mówił, że właśnie im dłuższe tym lepsze :P Ścięłam tak krótko dopiero po tym jak się z nim rozstałam, więc dlatego targają mną takie dylematy :P

Gość gość
krótkie włosy są lesbijskie, to lewactwo, propaganda homoseksualna, gender i na pewno jeszcze powiesz że nie było zamachu w smoleńsku

Gość gość
ale nie kazdej dziewczynie pasuja długie włosy ....

Gość gość
ja mam krótkie włosy i nie jestem lesbijką :p i nie będę mieć długich bo nie chcę i szlus

Gość gość
długie włosy są fajne ale jak lepiej wyglądasz w krótkich to co poradzisz ;)

Gość gość
Ładne jest to co komu pasuje. Ja mam dość okrągłą twarz i dlatego mam długie i proste włosy, które mi optycznie wydłuzają twarz. W krótkich wyglądam beznadziejnie, jeszcze bob jakoś ujdzie, ale gdybym miała ściąc włosy na chłopaka to dramat... nawet w kucyku mi brzydko, a co dopiero w tak krótkich włosach. A np Malgorzata Kożuchowska ma włosy na chłopaka ścięte i wygląda rewelacyjnie w tak krótkiej fryzurce, 100x lepiej niż w długich :)

Gość gość
no wlaśnie kożuchowska ma super fryzurke i wyglada super

Gość gość
podobno najpiekniesza fryzura kobieca jest bob taki ponizej linii brody albo taki do ramion, chcialbym taki miec ale mi szkoda obciac dlugich wlosow

Gość gość
a skąd niby te wiadomości, że bob to najpiękniejsza fryzura?

Gość gość
Moj maz kocha moje długie włosy chaos mam słabe i cienkie. Planuje teraz znacznie je podciąć i tez widzę jego miny typu " zabiłas mi ukochanego psa". Ale osobiście tez wole długie włosy :)