Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość INGA L

czy to ciąza okropny bol piersi

Polecane posty

Gość INGA L

mam 30 lat, jedno dziecko i oczywiscie wiem sakd sie biora dzieci, ale juz teraz ni e wiem co myslec, ost okres mialam 24 stycznia, niezbyt obfity, zaraz po bo 31 stycznia bylam u gina do kontroli bo mam podejrzenie endo, no i ok wszystko i zaraz po tym ost okresie cos dziwnego sie zaczelo, zaraz po mialam jakby owulacje, ciagle mokro prze tydz, ale brak ochoty na sex, a od tyg tak mnie bola piersi ze nie moge dotknac chodze tylko w portowych stanikach.... zwykle bola ale mniej i tuz przed okresem a nie 2 tyg przed... no i maz mi zasugerowal ,ze mozliwa ciaza, ale jak? no ok gin mogl nie widziec jeszcze, nieraz mialam jakby objawy ale oczyw nie udawalo sie, a staralismy sie o 2, jeszcze wczesnie na test, ale ten bo piersi? sutki wielkie, w 1 ciazy bolaly mnie bardzo podobnie ale tak po 1 mcu, glupio tak pytac, bo ciagle takie pytania tu, i sama sie irytuje jak czytam, ale czy bol cyckow moze byc objawem jakijs anomalii oprocz ciazy i PMS ?

Gość INGA L
oczyw zrobie test ale dop we wtorek kupie, najb martwi mnie ten bol piersi, bola ze szok

Gość Afromental
Mialam podejrzenie endometriozy,okropny bol piersi(druga ciaza,wiec wiedzialam co sie za tym kryje),dzis synek ma 13 miesiecy.Moze byc i ciaza.Podejrzenie endo to jedno,a mialas laporoskopie robiona?Bo tylko w ten sposob mozna na 100% ja stwierdzic,u mnie byla to cysta,ktora sie wchlonela,a podejrzenie bylo,poniewaz trafilam do szpitala z silnym bolem z lewej strony.

Gość INGA L
Torbiel mialam duzo wielokomorowa, bylam zap na zabieg ale dist najpierw tabsy i cud bo zniknela, nie rosnie poki co ale janik ciut uszkodzony, mam bikesne miesiaczki i pms okropny , nie biore horm bo zle znosze teraz, ale teraz mam dziwny ten cykl no tak mnie w ciazy bolaly a nie na okres

Gość INGA L
no i co, latam do wc co chwile, od 2 tyg wlasnie mam jakies,ze tak powiem anomalie.....w sumie ucieszylabym sie, no nic pozostaje poczekac kilka dni, albo bede albo okres mnie wybawi od dolegliwosci

Gość Afromental
To zycze ci ciazy :) A jesli chcesz drugiego dziecka,to sie o nie teraz staraj,ja mialam miec terapie hormonalna,jesli by sie potwierdzla diagnoza o endo,a chcialam drugie dziecko,lekarz mi powiedzial,zebym sie starala i widzimy sie po urlopie moim za miesiac,bo ciaza czesto te objawy endo cofa,no i na nastepnej wizycie byl juz moj synek.Zrob test albo lepiej bete,moze akurat,ty znasz swoje cialo najlepiej,ja mialam identyczne objawy w obydwu ciazach,fakt,ze dopiero po terminie miesiaczki albo po prostu nie zwracalam uwagi na to tak bardzo,skoo mialam miec endo ;)

Gość gość
Moim objawem zbliżającego się okresu były na brzmiałe i bolące piersi ale rok temu były pierwszym objawem ciąży i bolały bardziej niż zwykle.

Gość INGA L
dziekuje za odp, wlasnie my dokladnie rok temu staralismy sie 3 mce o 2 dziecko i nie udalo sie, no i odpuscilismy, juz zabezpieczalismy sie, bo wynikineły rozne syt zyciowe i uznalismy,ze bedzie tak lepiej, no ale teraz nie staralismy sie specjlanie, czyli bylaby to wpadka hehe, no ja sie nie nakrecam zbytnio, no ale wlasnie te nabrzmiale i bolace piersi cos 2-3 tyg przed spodziewana miesiaczka, powiem wam,ze one bola mnie ok mca caly czas, bo nawet myslalam,ze mi sie "oberwaly" przez wiadome syt. ale bol sie nasilil tak,ze zciagajac stanik wieczorem widze gwiazdy, no a z 1 dzieckiem zaszlam w ciaze w 2 cyklu majac 24 lata, a synek ma juz 6, no wlasnie lekarz mi to mowi,ze jak proboac to teraz, ale ja wiem, ze jak nie wpadka to nie bedziemy juz pewnie chcieli, dluga historia jednym slowem pozyjemy zobaczymy za 8 dni, dzieki za odp.